10 Nisan 2009 Cuma

Bu Sene Şampiyon Anadolu'dan(!!?)















Bu sene sonunda şöyle bir başlık daha görebilir miyiz acaba; "Anadolu'da 2. defa bir Anadolu takımı şampiyon oldu!" Kendini futbolsever olarak gören birisi olarak ben istemiyorum bunu. Kulüp başkanının Fenerbahçe kongre üyesi olduğu, temsil ettiği şehrin insanlarının takımlarını ikinci takımları olarak gördükleri ve maçlara da rahatlıkla İstanbul takımlarının atkılarıyla,formalarıyla gidebildikleri bir şehrin takımının şampiyon olmasını istemem. Bursaspor olur, Eskişehirspor olur. Bunları isterim ama Sivas'a gönül razı olmuyor..

1 yorum:

Arkhe dedi ki...

Şampiyonluk yolunda Bursaspor ya da Eskişehirspor ile çekişseydiniz muhtemelen onların da bir şeyleri seni rahatsız edecek ve bu kez de onları öne çıkartacaktın.. :)

İşte şampiyon olurlarsa şehrin insanları o takımı 2. takımları olarak görmeyecek, Fenerbahçe üyesi başkanları kabul etmeyecek, maçlara başka formalarla gitmeyecek..

Trabzonspor senelerce 2.ligde oynamış vasat bir Süper Lig takımı olsaydı acaba hala şehirlerinde Trabzonspor'dan başka hiçbir takımın kutlama yapmıyor olması ile övünme şansları olur muydu merak ediyorum..