24 Mayıs 2012 Perşembe

Beşiktaş

Öyle bir kopmuşuz ki ligden de sonundan da. Süper Final'den de... Ne olup bittiğini hatırlamıyorum desem yeridir.

Uzun zamandır ilk kez Beşiktaş Futbol Takımı'na karşı nötr vaziyetteyim. Kızgın değilim. İçimde ufak bir mutluluk da yok. Yeni sezon umarım bize bunlardan en az birini hissettirmek için bahaneler sunar.
Gayet anlamsız bir sezon yaşadık. Bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmekle beraber hiçbir şey yapmadık aslında. UEFA'da yol almışız, yapma ya Allah razı olsun elimizde ne var hiç. Türkiye Kupası'ndan dalga geçilerek elendik. Süper Final'de cezalandırıldık biletler kombineler yandı. Geriye ne kaldı derseniz, sadece bir Fenerbahçe galibiyeti bir Galatasaray beraberliği. Benim açımdan bir önemi yok. Çünkü şampiyon olmadıktan sonra olana yol açmanın da engel olmanın da anlamı yok.

Allah'tan imdadımıza basketbol takımımız yetişti de biraz heyecanlandık, bir parça gurur duyduk. Final serisinde de hiç olmazsa gidip destek olabileceğimiz, sonuç ne olursa olsun alkışlayacağımız bir takımımız var. Umarım önümüzdeki sezonlarda başarıları devam eder. Beşiktaş Jimnastik Kulübü unuttuğu yan branşları hatırlar ve onlara gereken değeri verir.

Yine stat yıkılacak manşetleri atıldı. Gereken izinlerin hepsi atılmış denilen o. Kombine alacak mıyız maç oynanacak mı sorunsalı şimdiden kafamızı meşgul etmeye başladı. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Yönetimimizin ne yaptığı, ne yapacağı da pek belli değil hani. Politikamız nedir bilmiyoruz. Taraftara düşen görev belli de kulüp ne yapmayı düşünüyor muamma. İyice beyin d.mcıklaması yaşıyorum ne yalan söyleyeyim Beşiktaş ile ilgili, dur bakalım neler olacak bu sezon. Allah sonumuzu hayır etsin.

Hiç yorum yok: