15 Mart 2009 Pazar

Emre Toraman

Türkiye'nin en antipatik futbolcuları arasında ilk 3'e elini kolunu sallaya sallaya girer Emre Toraman. Aslında böyle bir adam değildir ama mevkisi itibariyle biraz daha hırçındır sahada. Suadiye Lisesi mezunu Emre Toraman. Biz liseye yeni başladığımızda onlar okul takımı antrenmanlarına giderlerdi. Arada bir de Suadiye'deki camcı da çalışırken görürdük. Çocukluğumuzda da tahta kalelerde mahalle maçları yapardık. O mahallesinin defansını toparlardı, geride sağlam oynardı. Gel zaman git zaman okul kaptanlığı yaptığı Suadiye Lisesi'nden mezun oldu ve şurada oynuyor, burada oynuyor diye haberlerini almaya başladık. Gençlerbirliği Asaş, Trabzonspor maceraları gündeme gelmeye başlayınca iyiden iyiye daha da yakından izlemeye başladık Emre Toraman'ı... İyi de oynuyordu ama hiç İnönü'de izleme fırsatı bulamamıştık. Samet Aybaba'nın özellikle kadrosunda yer açtığı Emre Toraman'ı yıllar sonra Beşiktaş'a karşı Sakaryaspor maçında izledim. Orta sahanın biraz önünden bize gol atıp kulübeye koşuşundan bu yana düşüşü devam etti futbolunda. Hep sert hareketler yapan defans önündeki Emre'nin bugün iki gol attığını görünce üzüldüm. Benim hatırladığım Güney Afrika'lı Isaac vardı Dünya Kupası'nda kendi kalesine iki kez çalışan bir de Emre Toraman işte. Bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü şey budur heralde. Takımın iki gol yemiş ikisini de sen atmışsın. Sürekli takım değiştirdi bu zamana kadar. İki sezondur aynı takımda dikiş tutturmuşken yolu yine Anadolu'nun bir başka köşesine düşer mi? Adnan Polat çok istiyordu Emre'yi biraralar... Kayseri Erciyesspor'dan hocası Bülent Korkmaz da Galatasaray'da şimdi. Bu iki gol kötü oldu tabii...Bekleyelim görelim ama üzülme büyük kaptan...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eskisehirspor taraftarı emre'nin sonuna kadar arkadasında.eskisehirspor'u gönülden destekleyen insanlar biliyor ki sezon başında kadro dışı kaldı emre, pafla çalıştı ama sabretti, vazgeçmedi, formayı kaptı, sonuna kadar da haketti.tam da bir yeni açtığı beyaz sayfasına yazmaya başlamışken bu talihsiz olay geldi başına. ama inanıyorum ki toparlanacak toraman eskisehirspor camiasının desteği ile ve daha çok tekmeye kafa uzatacak artık.
YANINDAYIZ!!!

GoKaN

xaropinho dedi ki...

bahsettiğiniz güney afrikalı oyuncu pierre issa.maçta 98 dünya kupası güney afrika-fransa.iki gol atmıştır kendi kalesine emre toraman gibi.ama dünya kupası olması daha bi trajikomik tabi.