18 Mayıs 2009 Pazartesi

El?

Beklediğimizden kolay geçti. İlk dakikalarda bulduğumuz gol olmasa zorlanabilirdik. İlk golümüzde el yok diyorlar. Bana var gibi geliyor. Erman Toroğlu da el yok diyor çarpma diyor. Saçmalıyor bence. Forzabesiktas'tan beklentim bu pozisyon için giriş sayfasına birşeyler yapmalı. Eski Çarşı olsa yapardı ama şimdi başarı için her yol mübah... Trabzon'a iş için gidince Ankara yolculuğu da yalan oldu. Dün Trabzon gol attığında şehir yankılandı. Sabaha kadar tırlarla kutlama yapıldı. Neyin kutlamasıysa.

2 yorum:

stalker dedi ki...

acımasız ve yersiz bir eleştiri olmuş. çünkü pozisyonda kural dışı bir şey yok. yarım metrelik bir mesafe söz konusu. zaten aksiyon saniyenin ondalıklarıyla ölçülebilecek bir sürede gerçekleşiyor. elle oynamak için insanüstü yetilere sahip olması gerek bobonun.

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

- bobo topa yükselirken gözleri kapalıydı, yükselme esnasında topu elle kontrol etmek gibi bir niyet olmadığı açık. bunun yanı sıra bobo pozisyon içinde havadayken şarja uğruyor ve dengesiz biçimde yere iniyor ancak sırtı hafif çapraz biçimde kaleye dönük. hal böyleyken ankaragüçlü futbolcunun uzaklaştırmak için vurduğu kafa vuruşu, çok yakın mesafeden bobo'nun kapalı konumdaki koluna çarparak kaleye yöneliyor ve gol oluyor. ALLAH AŞKINA bir Beşiktaşlı olarak siz böyle yazmayın bari buralara ya... eyvallah, bir hata yada haksızlık mevcutsa sırf DURUŞUMUZ gereği gereken yapılmalıdır ancak BOBO'NUN GOLÜ TEMİZDİ! lütfen arkadaşım tekrar tekrar izle pozisyonu...
- Trabzon da "dünyadaki basit ve ilkel futbol gazı" gereği amaçsızlıktan sıyrılmaya başlamanın heyecanını yaşıyor kanımca, hepsi bu. matematiksel şans var oldukça, ihtimal her zaman heyecanı besler sanırım dünyanın her yerinde :))