20 Temmuz 2011 Çarşamba

Süper Lig'in Yenilerinin Kombineleri


Bizim gibi kombine zamlarından mağdur olan taraftarlar arasında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'na gönül verenler başı çekiyor herhalde; kale arkası 500 TL, maraton 850 TL. Geçen sene Bank Asya 1. Lig'indeyken 80TL'ye maraton tribüne kombine alanlar on kattan fazla olan artıştan şikayetçi. Önceki de pek bir ucuzmuş gerçi ama bence esas sıkıntı kale arkası fiyatında.
Mersin İdman Yurdu Kombine Fiyatları

Kombine fiyatlarını belirlerken yaptıkları çalışmayı taraftarlarıyla paylaşan iki Karadeniz kulübü olaya fırsatçılıktan çok tribüncü gözüyle bakarak yaklaşmışlar. Samsunspor kale arkalarının bilet fiyatlarını 10 TL olarak açıklarken, maraton tribüne 20 TL fiyat biçmiş. Bu rakam sadece dört büyüklerle oynanacak maçlarda iki katına çıkıyor. Toplamda 210 ve 420 TL'ye ulaşan bilet fiyatlarına göre kombinelere de 150 ve 300 TL demişler. Üstüne üstlük bayanlara, öğrencilere ve taraftar gruplarına da %50 indirim uygulamışlar.
Samsunspor Kombine Fiyatları


Orduspor yönetimi ise kale arkalarının biletlerini 20 TL, maraton tribününkileri 40 TL olarak belirlemiş ve dört büyüklerle oynanacak maçlarda kale arkası için bu rakamı üç katına (60 TL), maraton için iki buçuk katına (100 TL) çıkarmış. İşin ilginci Ankaragücü, Bursaspor ve Samsunspor maçları için de özel fiyat politikası uygulamışlar; 30-50 TL. Buna göre toplam da 540 ve 960 TL'ye ulaşan bilet fiyatlarına göre kombinelere de 300 ve 600 TL demişler.
Orduspor Kombine Fiyatları

Süper Lige uzunca bir aradan sonra çıkan bu üç kulübün de değişik fiyat politikasına sahip olduğunu görüyoruz. Taraftarına en çok sahip çıkan Samsunspor'a sevgilerimizi göndererek Mersin İdman Yurdu yönetimini de insafa çağırıyoruz. Bizimkiler dinlemiyor bari siz Anadolu insanını küstürmeyin futbola.

Hiç yorum yok: