24 Mayıs 2012 Perşembe

Feda

Feda.

Haklısınız, doğru yoldasınız, olması gereken bu. Biz zaten söz verdik, bu yolda yürümek üzere adımlar attık, geri dönmeyiz, zaten çok şey feda ettik daha da edeceğiz.
Bu bağlamda FEDA t-shirt'ü doğrudur, kampanya doğrudur, verilen mesaj doğrudur.

Taraftar bu kadar duygusal yaklaşılan bir konuda elini cebine atacak takımını yalnız bırakmayacaktır, bu da 2+2=4 kadar ortadadır, gerçektir.

Okuyanlar bana kızacak ama ben yine de eleştirmek mecburiyetindeyim.
Ben bu t-shirt'e minimum 30 TL maksimum 50 TL vermeyi gözden çıkarttım. Eminim o ilk partiyi bitiren 1500 taraftar da benimle aynı düşüncedeydi. En azından 1400'ü!

Ama t-shirt'ü görünce, dokununca, penye kalitesine bakınca yine canım sıkıldı.

Lütfen yapmayın şunu Allah rızası için. Fanila benzeri uyduruk bir penyeye basmayın. Aldığımız şey hatıradır, biraz daha özen biraz daha incelik. Bu zihniyet ne zaman değişecek? Çok mu şey bekliyorum bilmiyorum ki...


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Haklısın. Maç sonu yazımda ben de aynı şeye değinmeye çalışmıştım.

Biraz kaliteli olsun, biraz daha pahalı olsun. Baskının ve t-sörtlerin kalitesi çok kötü ne yazık ki. Renkliler bile FEDA'yı konşurken sonuç olarak çıkan şeyden bir asalet ve kalite beklentisi var..

Ben 2 siyah 2 beyaz alırım üstümden çıkarmam diye düşünürken şimdi kulübe yardım olsun diye 2 tane alacağım.

Ama yönetim doğru işler yapıyor, herşeyi bir anda beklememek lazım. Bu eleştirileri ilgilere iletmek ve herşeye rağmen arkasında durmak lazım.

BEERREGULAR dedi ki...

Cevaplamam geç oldu kusura bakma. Sen de söylediklerinde haklısın fakat tek katılmadığım yer her şeyi bir arada beklememek lazım meselesi. Çok komplike bir şey istemiyoruz ki. Memleketimiz çok şükür tekstil cenneti "Yıldız" marka don kumaşı bile bazen bizim penyelerden iyi oluyor. Doğruya doğru şimdi. O bakımdan bu konuda acilen hassasiyet göstermeleri gerek diye düşünüyorum.