14 Haziran 2009 Pazar

Beşiktaş'ın Nöbetçisi Ülkü Ocakları

Mehmet Topuz kaçıp gitmesin diye başına Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve 60 kadar fedaisini dikmiş Beşiktaş. Böyle bir önlem olur mu hiç? Koskoca Beşiktaş Kulübü bir siyasi partinin gençlik örgütlenmesinden böyle faydalanabilir mi? Yakışır mı? Hadi tribünlerde açılan pankartlar, açılmak istenen pankartlar ya da kullanılan simgeler siyasi olabilir de hiç kurumsal yapı, kurumsal yapı diye yırtındığımız kulüplerimiz böyle siyasi figürlerle yanyana gelir mi? Kafanız bu kadar mı çalışıyor? Akıl hocanın...

4 yorum:

taksim dedi ki...

İçimden ediyorum..
Ama baya ediyorum..

Tunç Bozacılar dedi ki...

yalanlandı ...

evrendeki en mutevazı insan dedi ki...

önemli olan yalanlanması da değil aslında. artık Beşiktaş'ın ismi bu tip örgütlerle anılıyor. 5 sene önce böyle bir haber ortaya atılabilir miydi? Atılsa inanan çıkar mıydı?
Şampiyon olmuş olabiliriz fakat artık Beşiktaş değiliz bence.

EnisteKolaKoy dedi ki...

bu haberi ortaya atan adam ercan saatçi, dikkatinizi çekerim. adam haberde güya mehmet topuz'u kimin beşiktaş adına sakladıklarını açıklıyor da, fenerbahçe cephesinde aziz yıldırım'ın yanında kimlerin olduğunu açıklamıyor.

hürriyet gazetesi fenerbahçe'nin aziz yıldırım operasyonunu ercan saatçi'ye yazdırdı. ercan saatçi de muhabir olarak ancak bu kadar yazardı zaten.