10 Haziran 2009 Çarşamba

Karagümrüklüler

Mahalle arasında maç yaparken topu dağa taşa vurana "Burası Ali Sami Yen mi olm" derdik. Kötü bir kulüp söyleyeceksek, aşağılayacaksak "Siirt Köy Hizmetleri" derdik. Çocuktuk ağzımıza dolanmıştı. Bir benzerini Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz ile ilgili "Bırakın Karagümrük'te de oynar" diyerek dile getirmiş. Karagümrüklüler de ayağa kalkmışlar. Yok şöyle de yok böyle de. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu kadar takip edilen bir konu da Karagümrük gibi bir takımın adının geçmesi komik tabii. Nerden aklına gelmiş Aziz Yıldırım'ın ya da ne alaka neden Karagümrük'ü örnek vermiş onu da anlamak zor. Ama gidip sorsak Aziz Yıldırım'a neden Karagümrük desek öylesine söyledim diyeceği kesinken Karagümrüklülerin olaydan vazife çıkarıp kınama yayınlaması bir o kadar komik değil mi? Nelerle uğraşıyoruz, hergün akla ziyan spor haberi okumaktan bıktık be kardeşim.

1 yorum:

aşkaLe dedi ki...

yaşın kaç biLmiyorum ama okumanın öğrenmenin yaşı oLmazmış.bak internet daLgasının rahatLığıyLa yazıyorsun çiziyorsun.birazda işe yarar şeyLere bak öğren.
yada istanbulda yaşıyorsan eğer buyur gel karagümrük'e çayımızı iç bizde sana buraları tanıtalım öğretelim klüp binasın duvarlarını süsleyen başarılı mazimizi oku öğren,tabi istersen...
og.ul.ku@hotmail.com