20 Mayıs 2010 Perşembe

Serdar Özkan, Arda Turan ve Beşiktaş Taraftarı

Youla, Çağdaş, Tümer gibi giderken verdi veriştirdi. Mustafa Denizli'ye şans vermedi diye, yöneticilere menajerlere para kazandırıyorlar diye, taraftara futboldan anlamıyorlar diye. Gittiği takım Galatasaray, en yakın arkadaşı Arda Turan. Galatasaray taraftarının Arda'ya olan tepkisi ortada, Arda'nın düşüncesi malum.

"Ben Beşiktaş'ta oynasaydım Çarşı'nın ortasına heykelimi dikerlerdi."

Şimdi Serdar Özkan efendi en yakın arkadaşına bir sorsun bakalım. Türkiye'de hangi tribünler önünde oynamak istermiş Arda Turan.

Daha sezon başlamadan listeye kendisini ekledi Serdar Özkan. Beşiktaş-Galatasaray maçında sahaya çıktığında neler duyacağını şimdiden düşünsün bakalım. Pascal Nouma'yı bu taraftar neden bu kadar sevdi hala anlayamamış yazık.

5 yorum:

lions dedi ki...

çarşı bunada mı karşı ne olacak ki 5 yiyeceksiniz gene sonra yeter demiröeren diyeceksiniz :))

1903 dedi ki...

Aferin çok iyi düşünmüşsün.

123golyetmez dedi ki...

:))) aferin çok iyi düşünmüşsün...

fuleliyorum dedi ki...

Serdar kardan adam olur senden adam olmaz koçum!!Zamanında çalım atmayı bana öğreten adam Serdar Özkan dır diyen Arda Turandan utan!Adam milli takımın 10 numarasını sırtına geçirdi Galatasaray da kaptan oldu senin saç uzatıp karayip korsanlarına benzemekten başka yaptığın bişey yoktu bu geçen süreçte!Bu taraftar Pascal Nouma yı İbrahim Üüzülmezi tabiki bağrına basar onlarla Serdar Özkan arasındaki fark Siyahla Beyaz kadardır.Ayrıca basına verdiği demeçte iki kupayı aldırttım şeklinde bir yorum yapmış.Sorarım sana Serdar o sene kaç dakika görev aldın ve neler yaptın?

Sacripante Re dedi ki...

Açıkçası bir Galatasaraylı olarak Serdar Özkan'ın transferinden memnun olmadığımı belirtmeliyim. Bonservissiz teknik bir oyun mantığı ile fırsat transferi olarak düşünülebilir. Ancak yıllardır bir dirhem ilerleyemediği gibi her geçen sene geriye giden yeteneklerinin yanında, daha ayrılır ayrılmaz kulübü ve taraftarı hakkında olumsuz duygularını hiç tartmadan savuran bir oyuncunun ne kendine ne deGalatasaray'a çok faydası olacağına inanmıyorum. Kaldı ki sahada iyi performans gösterse bile karakter olarak güçlü bir duruş sergileyemeyen hiçbir futbolcu benim gözümde değerli olmaz. Bu anlamda Beşiktaş'ın bir kaybı olmadığını, hatta gelecekte sorun yaratabilecek bir isimden kurtulduğunu düşünüyorum. Umarım yönetimimizin yaptığı son artık transfer olur...