27 Temmuz 2010 Salı

Şşşşşşşşşşşşş...

Guti tam konuşmaya başlamıştı ki tezahürattan tezahürata geçen kapalıdan da "Yeeetmeeez Yıldırım Demirören" sesleri yükselmeye başladı. Başkan, Guti'nin kolunu dürterek susturdu ve tribünlerden yükselen sesleri keyifle dinledi... NtvSpor kameraları o esnada taraftarları gösteriyordu ve 'Transfer manyağı olduk, Yeter Demirören' yazılı bir pankart göze çarptı. Aylarca gelmediği stada Quaresma için düzenlenen imza töreni için ilk kez gelen başkan sonrasında Vikingur maçını koltuğundan izlemişti. Bu akşam da Guti'nin imza töreninde başroldeydi. "Robinho'yu da isteriz" diye haykıran binlerce taraftarına gülücükler saçarken aslında bir nevi deplasmanda atılan gol sonrası yapılan sus hareketini yapıyordu içten içe. Robinho gelir mi bilmem ama başarı yakalanamaz ve bu borçlar kapanmazsa Robin Hood bile gelse kurtaramaz bizi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şahsi bir eleştri yapmıyorum ama meraktan soruyorum özellikle yıldırım demirören'i eleştirdikleri şekilin aynısıyla övmeleri, beşiktaş taraftarına yakıştı mı? Hadi başkalarının eleştri çeşidi olsa tamam diyeceğim ama kendileri yaptılar yahu daha kaç ay önce. 2 transfere bu kadar mayışmak yakışmadı..

BEERREGULAR dedi ki...

borç konusunda haklısın malum gs yıllar boyunca o uefa kupasının borcu altında ezildi hagi'nin taffarelin parası zor çıktı. adamlar stad bile yapamadılar. şimdi aynısı bizim için olur mu bilinmez ama bir de şu tarafından bakmak lazım guti burada! türkiyeye gelen futbolcular içinde carlos dışında kim vardı böyle meşhur. hani kredi kartın limittedir götüne kaçmıştır ama o gördüğün şeyi battı balık yan gider deyip alırsın ya guti öyle işte.. batacaksak hep beraber batalım ama bu adam bugün bize "üçlü" çektirdi.. dert çok çektik tecrübemiz var azıcık da sefa sürelim..
üç beş atarız gerekirse, olmadı ben veririm bi posta ne yapayım bi şekilde ödenir..

ergin aslan dedi ki...

onlar yetmez dedikçe benim ciğerlerim acıdı...