9 Aralık 2010 Perşembe

2.71'lik Kafayı Nasıl Yakalarız Çizelgesi

Guti ile ilgili haberlerde 2.71 promil gibi bir oran çıkınca ulan ne içse bu kadar promil çıkar diye düşünürken ve sağa sola bakarken yukarıdaki promil hesaplama çizelgesi ile karşılaştım.

Guti ne içmiş olabilir ki?

Ne içtiğinin önemi yok aslında, yukarıdaki tablodan nasıl bir kafaya ulaştığını pekala görebiliriz. Daha da önemlisi 2.71'in doğru olup olmadığının takdirini de size bırakıyorum.

BİRA

10 (Arjantin ya da balon 50'lik bardakta farketmez:) birayı 1 saatte içerse 2.71'lik ortalamayı yakalıyor. Yani basınımıza göre Guti'nin kafası 10 bardak birayı 1 saatte götüren dayı modundaymış.

ŞAMPANYA-KÖPÜKLÜ ŞARAP

1 saatte 19 kadeh şampanya içerse ortalaması 2.71'e ulaşıyor.

KIRMIZI ŞARAP

1 saatte 16 kadeh kırmızı şarap içip yola çıkarsa ortalaması 2.71'e ulaşıyor.

RAKI-VİSKİ-KONYAK-TEKİLA

1 saatte 8 duble rakı içip direksiyonun başına geçerse 2.71'e ulaşıyor.

Guti bu kadar içmiş olabilir mi?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kandırıkcı makine yalan soyluyor...

Dobrowski dedi ki...

gazetelerin ne kadar doğru olduğu tartışılır, polisin üflettiği aletin ne kadar sağlıklı ölçtüğü ise muallak. çünkü elinde alet olupta ağzına hohlatan polisle karşılaştım zamanında :)

ben guti olsam 1 saatte değil yarım saatte bile içerim şu dediklerini zira zerre umrumda olmaz türkiyeymiş futbolmuş türk polisiymiş peahh. ama trafiğe çıkmasın elalemin canını yakmasın ayık olsun :)

Adsız dedi ki...

Neyse ki siz bazı Beşiktaş'lı doğrucular! gibi iki mesajınızdan birinde Guti'den bahsetmemişsiniz. Postla alakası doğrudan yok ama bazı arkadaşlar yüzünden Guti'den de içkiden de nefret ettim. Yaptığı yanlıştı, asılmalıydı bla bla.. Bunları zaten biliyoruz ancak özellikle bazı arkadaşların mesaj aralarında bile bilimum yazı ve videoyu getirip, bak böyleymiş, adam içmiş, suçlu, suçlu, suçluuuuuuuuu diye gözümüze gözümüze sokması delirtti artık beni. Güya doğrucu Davut'luk yapacak ama maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Valla hedefte göstereceğim özellikle Ekşi Beşiktaş'ta açılan postun altını okusun insanlar. Orada ki birkaç yazarın binbir zahmetle yaydığı doğruluk tohumları, yeşeremeden heba olmasın. Bizde savunmuyoruz suçu ve suçluyu ancak kraldan çok kralcılık yapıp, adamın üzerini çizmeye açlışıyorsan delikanlı gibi gitmesini istiyorum da diyebilirsiniz. Yani gitse ne olacak ki? Bence şu an takımın en iyisi ama gitsin madem. Adam öldürebilmiş , şans eseri kimse çıkmamış karşına, ne yapalım peki??? Çıksın kameralar karşısında özür dilesin diyenler oldu. Sen Pascal'ın sahadaki tavırları için kimden özür diledin? Bizi mestetdi ama yanlış olduğunu bilmiyor muyuz? Alkollü araç sürmeye karşı ol, şiddete karşı çık, sonra kendi adaletini kendi biçen ki sonuna kadar hatalı bir yolla yapan adama benim sahada ki temsilcim de. Yok bir öyle bir böyle. Son kez diyorum Guti büyük bir hata yaptı ve biz bunu ANLADIKKK. Eleştirimizi yaptık, Klübe mail attım bu konu için, mutlaka gereği yapılsın diye. Ama arkadaşım yeter yanii. Nefret ettik adamdan istediğin gibi de, eeee???? Sonrası????
Bu arada Guti'nin boyu 1.82 :) Sonucu değiştirir mi bilmiyorum ama 2.71'in komaya yakın bir değer olduğunu biliyorum. Saygılar :)