25 Aralık 2010 Cumartesi

Nerden Baksan Tutarsızlık, Nerden Baksan Tutarsızlık

Erdoğan Toprak hepimizin bildiği gibi Beşiktaş yönetiminde istişare heyetlerinden sorumlu olarak görev alıyor. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun MYK listesine adını yazdırdığını görüyoruz. CHP içerisindeki yeni görevi Partinin Tanıtımı ve Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı olmuş.
Ertuğrul Kumcuoğlu da -kontrol etmedim- MHP'den Aydın Milletvekilliği görevini yürütüyordu diye hatırlıyorum. Yine Yıldırım Demirören'in yönetiminde görev almıştı geçtiğimiz dönem. Zaten bizim bu zamana kadar yönetim kurullarımız içerisinde görev alan üyelerimiz çok sağlam bir kabine oluştururlar buna hiç şüphe yok. Siyaset kulübümüzle belki de diğer kulüplerde olmadığı kadar içiçe girmiştir. Yeni bir durum değildir zira.

Devlet erkan-ı dedikleri şey Beşiktaşlıdır. Ağır basar Beşiktaş. Ben hep böyle hatırlıyorum.

Yıldırım Demirören'in Murat Aksu'ya "futbola siyaset karıştırıyor" mottosuyla karşı durmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçtiğini hatırlamakta fayda var. Yıldırım Demirören'in bakanlardan delegelere telefon geldiğini söylediğini hatırlıyorum bunun da seçim sonuçlarına büyük bir etki ettiğini düşünüyorum. Kendisi bu hassasiyeti göstermişken bundan sonrası için yönetiminden böyle bir isim çıkmamasını beklerdik. Yine yanılttı bizi. İnandırıcılığını bu konuda da kaybettiğini not düşelim. Es geçmeyelim.

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Murat aksu ile yapilan seçimler zaten bir düzmeceden ibaretti... Karsılıklı danısıklı dovus seklinde gecen bir secimdi. O yuzden demiroren henuz gercek bir secimle karsi karsiya kalmamistir, maalesef uzun bir surede olmayacak gibi...

stalker dedi ki...

beşiktaş'ta görev aldığı sırada chp parti meclisindeydi e. toprak. daha önceden milletvekili adaylığı da var. murat aksu kendisine siyaset yollu vurulurken bunu biliyordu herhalde. niye ses çıkarmamış acaba?

Adsız dedi ki...

biz demirören'i -seçimle- devirecek olan kişiyi bekliyoruz sabırla. bakalım birisi çıkabilecek mi..

umarım yakın zamanda çıkar.

şu demirören başkanlık yapacaksa bari sussun, konuşmasın. adam bir konuştu guti kaptan olacak bilmem ne diye, heryerde takımda kaptan kim olacak diye spekülasyonlar var. en sorunsuz yerde sorun yaratıyor adam.