15 Temmuz 2009 Çarşamba

Çarşı Gecesi Sorulması Gerekenler

Çarşı eğlendi dün gece Kuruçeşme Arena'da. Taraftarlık nereden nereye gidiyor... Endüstriyel futbola karşı bir grubun boğaz kenarı afilli yerlerde konserler düzenlemesi de enteresan tabii. Şimdi biletler 22 tl. Gelen kişi sayısı 3 bin. Ortaya 66 bin TL'lik meblağ çıkıyor. Geceye sponsor olan firmalar da vardır. Oradan da bir miktar para aksa... Soru şu: "Bu paralar ne oluyor?" Yok eğer bu para taraftarlara gitmiyorsa, direkt kulübe gidiyorsa. Taraftarların kulübe bir gece düzenletecek kadar yakın olmasını da anlayamıyorum. Tribünlerimizin kimseye gebe olmadığı dönemler daha güzeldi heralde. Hemen de gebe yaptın demeyin. Bu kaçıncı be kardeşim.

Aslında yazılara gelen yorumları bu şekilde kırpmam, eğmem, bükmem ama hata yaptıysak kulağımızı çektirmesini de biliriz. Bu geceden kalacak olan para tribüne emeği geçmiş insanların ailelerine gönderilecekmiş. Doğru kabul ediyoruz. Bu bilgilendirmeyi yapan arkadaş bloga da küfür etmiş. Bu nedenle buraya ekliyorum.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu da ayrı numara. sen kafana göre istediğini yaz çiz, biz yazınca da onayalayacam önce de, küçük dağları sen yarattın tabi, aferim, bu yolda devam edin.

Kerem Akbaş dedi ki...

Benim anlamadığım sahneye çıkan sanatçının indirilmesi. Madem fenerli neden çıkardın? Demek ki geceyi düzenleyenlerin bundan haberi yok. Burada o zaman bu geceyi kim düzenledi diye sormak lazım.

Söylenecek daha çok şey varda kısaca Demirören Yeterrrr.

Adsız dedi ki...

olmamış biloger kardeşim, niye sansür uyguluyosun, önceki yazıyı da yayınlasana, ayıp ettin valla, neyse, biloğun güzel, sağolvarol.

halk dedi ki...

bırakalım pahalı şarap ve caz müzik eşliğinde yöneticiler eğlensin,
taraftarın cebinden 10 lira koyup mütevazı bir mekanı kapatmasının değerini boğaz kenarında hangi mekan sağlayabilir?
siz eğlenin, bizde sevdamıza eylenelim.stop.