30 Temmuz 2009 Perşembe

Sabri'nin Arkası? Baros'un Yedeği?

Sen takımın her tarafını iyi kötü düzelt(yeni transferler), omur iliği değiştir (kaleci defans ortası, kanatlar), elindeki cevherleri yücelt (Arda-kaptanlık vs.), gençlere gözdağını ver (Emre Çolak, Aydın Yılmaz), adam gibi ayağa pas oynat, kanatları kullandır (4-3-3, total futbol vs.), Baros gibi yıldızlarını Netanya maçına dahi konsantre et (bknz. Baros'un sarı kart gördüğü pozisyon ve sonrasında yaptıkları) kısacası denizi geç, sağ bekte boğul. Sabri'nin Galatasaray'da oynayabilmesi için onun arkasına da bir adam koymanız gerekecek. Rijkaard'ın hayrına oynattığını da düşünmüyorum, yakında kesiği de yer bu adam. Galatasaray'da gözüme batan tek isim Sabri'ydi. Galatasaray'da Keita yaptığı klas hareketlerle göz doldurdu geyiği yapılır ya harbiden öyleydi. Ayaklarına çok hakim bir oyuncu. Maçı izlediğim kahvede abinin biri dönüp "Şu Nonda'yı Galatasaray'da oynatır mısın? dedi. "Hayatta oynatmam" dedim. "Sen de anlamıyorsun futboldan. Bu adam giderse forvet kalmıyor Galatasaray'da" dedi. Sahi Galatasaray'da Baros'un yerine kim oynayacak?

2 yorum:

M.T dedi ki...

Dün aynı konuyu şirkette maçı izlerken biz de düşündük arkadaşlarla. Bir zamanlar 4 forvetle oynayan takım resmen forvetsiz kaldı. Şu kötü Nonda'nın yerine Hakan Şükür hala oynardı iddia ediyorum. Sabri konusuna değinmek bile istemiyorum. 35 metreden çatala bile taksa gözümde zerre kadar değeri yok. Acilen paketlenip satılmalı. Çok bile giydi o formayı.

bombe_ekran dedi ki...

Nonda oyun aklı olarak ligimizde bir çok forvetten daha üst seviyede.Yani barosun yedekliğini fazlasıyla yapabilcek konumda kanımca.3. yedek olarak ise yaser değil başka bi alternatif olmalı