10 Nisan 2010 Cumartesi

Trabzon Maçı Öncesi

Uzun zaman sonra bugün maç var diye açtım gözlerimi. İnsanoğlu garip işte. Artık beni heyecanlandırmıyor Beşiktaş, Yıldırım Demirören seçildikten sonra bir anlamı yok diye işkembeden sallamışım. Zaman herşeyin ilacıymış. Beşiktaş sevgisi her çeldiriciyi yok ediyormuş.

Dün Mustafa Denizli ile bir senelik mukavele yapılması bu senenin yegane doğru hareketiydi herhalde. Ben şu an Beşiktaş'ın başkanı olsam Mustafa Denizli bırakana kadar bırakmazdım. Hayatın değişmeyen kaidelerinden biri Beşiktaş'ta çok etkili oluyor çünkü: "Bir gün şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin."

Şu an Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor diyorlar ya. Bakmayın. Beşiktaş'ın şampiyonluğu çok zor. Beşiktaş şampiyonluğu Kasımpaşa ve Ankara deplasmanlarında kaybetti.

Bugün kapalı tribünde yine kavgalar çıkacak. Maçın belirli aralıkları çıkardıkları ses nedeniyle Trabzonspor tribünlerine döneceğiz. 60. dakikada Hidro Elektrik Santraline karşı bir grup protesto yapacakmış. Böyle atraksiyonlar en çok Beşiktaş maçlarında nedense.

Mustafa Denizli Yusuf'u sol açık oynatmasın, Ernst, Fink, Necip, İbrahim Toraman, Uğur İnceman aynı anda oynamasın.İbrahim Üzülmez- Serkan Balcı eşleşmesi gecenin galibini belirler. Trabzon atarsa Serkan Balcı ve Burak Yılmaz'ın kanadından atar. Yani İbrahim Üzülmez'in önünde oynayacak adam Ekrem olmalı diyeceğim ama İbrahim Kaş'ı da sahada görmek istemem.

Hava güzel. Uzun zaman sonra böyle bir havada maç oynayacak Beşiktaş. Köyiçi ne güzel olur şimdi. Sokak arasındaki masalarda beyaz muşamba üstünde rakı.

3 yorum:

AcıbadeM dedi ki...

Havadandır, ben de aynen öyle uyandım. Protesto sayesinde Trabzon'un 61. dakika şovu da ekarte edilmiş olur...

karakartalliyiz dedi ki...

Baba, iyi bir taktik gelistirmissin! Gelen gideni aratir hesabi... Denizli hic gitmesin hep kalsin bizde!!

yuki the zorba dedi ki...

Ecnebi memlekette internet uzerinden bu maci izlemek icin bile kirk takla atan ve bu boktan Cumartesi gununde an itibariyle calisan sahsim icin Koyici degerlendirmesi cok agir oldu...