30 Temmuz 2010 Cuma

Çek Bir Fırt

'Sıkıntı var' deyip duruyor ya Sergen, cidden sıkıntı vardı dünkü maçın ilk yarısında. Avrupa Kupaları'nda jeneriklik goller yeme hastalığı olan takımımız listeye bir yenisini eklerken bu defa defansın da hatası vardı. İlk yarının sadece bu golle geçiştirilmesi Hakan'ın ellerine bakıyordu, o da her kurtarışı sonrasında dönüp dönüp kızgın bir şekilde defansına. Quaresma yarı çelmeye takılıp düşmeseydi eğer bizim daha elemelerde Çek takımına takılıp düşme ihtimalimiz doğabilirdi. Vikingur maçında kaçan penaltının ehemmiyeti yoktu ama dünkü kaçsa fena olurdu açıkçası.


'You'll Never Drink Alone' yazıyordu bir pankartlarında. Artık maç öncesi aldıkları alkolün etkisiyle mi bilinmez maç boyu da susmadan bağırdılar kale arkasındakiler. Bir avuçtular ama nice Avrupa takımlarının tribünlerine taş çıkarttılar bence. Haftaya eski açığa gelir renk katarlar umarım. Tabi öncesinde İstiklal'de kafaları güzelleştirerek.

1 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

resmen uykum geldi maçta bir de 37 ekranda izledim zaten iyice bunaldım.. ama gerçekten bu adamlarla istiklalde içmek lazım. acayip sevdim adamları dünya kadar maç oynanıyor yurt dışında bu adamlar gibi bağıranı az. isviçrenin gençlerbirliği, ergen oğlanları youngboys da fena değildi.. mutlaka gelsinler.. pankartları gerçekten anlamlı ve güzel biz nasıl düşünememişiz bunu hayret. bu arada fanatik'te okuduğum kadaryıyla maç başlamadan önce bizim taraftara jest olsun diye ÇARŞI görüntülerini sinevizyondan vermişler bizimde bir karşılık vermemiz gerekir diye düşünüyorum. lokum mu yaptırsak adamlara?