16 Temmuz 2010 Cuma

Geçelim

Hızlı hızlı geçelim. Temmuz'un sıcağında bırakın top oynamayı, okey oynamak bile sıkıntı. Haydi bizimkiler buralı, garibanlar 10 derece sıcaktan kalkıp geldiler bir de. Sahada rakibi hafife almayarak hazırlık maçı değil, bir eleme maçı oynadığının bilincinde, sürekli saldıran iştahlı bir Beşiktaş görmek hepimizi memnun etti. İlk maçtan işi bitirip gereksiz stres yaşamamak adına net bir skorla ayrılındı sahadan. Hücum oyuncularının bolluğuna karşın pozisyonları gole çevirmek kolay olmasa da Vikingur topu yarı sahasından çıkarmakta başarılı olamadığı için oyun hep onların sahasında geçti. Quaresma ilk maçında oldukça istekli göründü, seyircinin de ricasıyla kullandığı penaltıyı imza törenindeki gibi tribünlere yollasa da notu pek kırılmadı. Onun dışında sahadakiler hep tanıdık yüzlerdi aslında. Aylar sonra Delgado, Guti'ye benzeyen simasıyla Erhan, Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci, hırsından gram kaybetmemiş Nobre, kimseciklere yaranamayan Tabata...

Maçın sonunda Beşiktaş'ı alkışlarla uğurlarken taraftarı alkışlayan Vikingur'a da büyük alkış geldi tribünlerden. Hep bir ağızdan "Vi kin gur! Oley oley oley!" diye bağırılırken etkilendikleri yüzlerinden belliydi. Ne de olsa kendi 2000 kişilik statlarında ortalama 400 seyirciye oynayan bir takım. İstanbul'dan uğurlanırken "Vikingur bu sene seve seve şampiyon" tezahüratını anlayamamış olasalar da büyük keyif alarak döndükleri kesin. Bir hafta sonra rövanş. Biz de hızlı hızlı bu eleme turlarını geçelim, daha serin havalarda seri galibiyetlere alkış tutalım hep beraber.

1 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

sıcak ki nasıl sıcak.. artık yanımızdaki dişi kartallarımızın affına sığınarak çıkardık formayı çıplak izledik.. tirbünde tezahürata fiziksel boyut kattığımız için el çırpmak, oturup kalkmak, zıplamak ter üstüne ter boşalttı.. kapalı üstte çıkan kavga hepimizi üzdü, ayrıca kafama kemer atan zihniyeti kınıyorum :)
güzel maçtı eğlendik, viking nur'un 23 numarasının benden büyük g.tü vardı ki bu beni çok memnun etti.. sevimli adamlardı. bir de quaresma'nın ortalarına kafa sokacak birini bulursak daha datlı olur bu sene..