22 Nisan 2010 Perşembe

Futbol Fahişeliği

Haldun Boysan'ı gemide filminden hatırlıyorum. Yamulmuyorsam biraz da Laleli'de Bir Azize filminden. Ha bir de Kurtlar Vadisi'nden. Kendisinin bu kadar ateşli Beşiktaşlı olduğunu bilmiyordum. Emre Belözoğlu'na "Futbol Fahişesi" damgası vurmuş. Zannediyorum İlker Duralı'nın programında olmuş bu konuşmalar. İlker Bey'in de bu kadar müsamaha göstermesini anlayamadım. Yayından alsaydı bu kadar olay olmayacaktı. Konuştuğu an kafasının güzel olma ihtimalini çok fazla buluyorum filmlerinden kalan intiba bu yönde. Sürekli cigara saran bir adamın söyleyeceği sözleri sarfetmiş:) Ama konuşmasında en çok Futbol Fahişesi lafına takıldım. Fahişe dünyanın en eski mesleğidir diyerek de olaya ayrı boyut katmış Haldun Abi. Hani Emre'ye laf konduruyorum ama bakın boş adam da değilim fahişeliğin terminolojisine de hakimim diyor kendince. Yani parayla yatan profesyonel hayat kadını demek istiyor Emre'ye. Parasını verirsen seninle de yatar çünkü fahişe diyor. Daha önce Galatasaray'da oynadı şimdi de Fenerbahçe'de oynadı diye söylediğini düşünüyorum. Aslında adam Endüstriyel futbola karşı. Bu açıklamalarının hepsinin altında da bu yatıyor. Beşiktaşlılığı yüzünden böyle bir maç sonrasında bu görüşlerini destekler nitelikte hezeyanlar atıyor ortaya. Lucarelli bile Futbol Fahişesi iken Emre olmuş çok mu?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yanlış anlamışsın o lafı...
E.belözüğlu na;darbe almamasına rağmen almış gibi yapıp rakibini oyundan attırdığı için orospu gibi futbolcu yakıştırmasında bulunmuştur. Haldun Boysan...

Adsız dedi ki...

geçen facebook'da tribünden bi abimizin fotografları arasında 80 lerin başında bi deplasman fotografında kafa adamlarla birlikte takıldıkları fotografı vardı haldun boysan'ın.