16 Eylül 2010 Perşembe

Wagenhaus... Taç...

1993'ün yazında Fenerbahçe'ye gelerek iki sezon forma giyen Alman futbolcu Wagenhaus'un geçmiş dönemde Doğu Almanya adına ajanlık yaptığı iddia edildi. İsviçre gazetesi Tages Anzeiger'in haberinde 1991 yılında biten soğuk savaş dönemlerinde Wagenhaus'un Dresden forması giyerken takım arkadaşlarıyla Avrupa Kupası maçlarına gidildiği zaman, onların iltica tarzı planlarını STASI'ye aktardığını ileri sürdü. Fener'de oynadığı süre içerisinde akıllarda bıraktığı tek şey gelen her topu dan dun vurarak taca atmasıydı. O kadar ki spikerler maç esnasında ne zaman adını zikretse peşi sıra ' taç' der olmuştu; "Bülent'in pası Emre, Emre yana doğru oynadıııı Wagenhaus... taç." Acaba Fenerbahçe forması giydiği zamanlar kimin, neyin ajanlığını yapıyordu?!

(Fotoğrafta üst sırada Bülent Başgan ile Emre Aşık (Evet o uzun saçlı olan Emre Aşık) arasındaki futbolcu.)

5 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

fotoğrafta da herkes başka yere bakıyor sanki aq:)

ummagumma dedi ki...

tayfur havutcu'nun yanindaki kim, cok pis bakmis (anani skerim bakisi)

AcıbadeM dedi ki...

Bir yanında Kemalettin diğer yanında Brian Nielsen...

kc dedi ki...

Bir yanında Brian Nielsen ancak diğer yanındaki Kemalettin değil Cengiz dir. Sağ açık oynardı kendisi , en ii oynadığı maç ilk ışıklandırma maçı olan gs maçıdır.2-0

Unknown dedi ki...

Bir yanında Brian Nielsen fakat diğer yanındaki ne Kemalettin ne de Cengiz'dir. O zat-ı muhterem kazmalığıyla ünlü sağ açığımız Halil İbrahim'dir.