26 Nisan 2011 Salı

Maçın Adamı Nihat (2)

Bugün Fanatik Gazetesi'nde bir haber var. Nihat'ın dünkü maçtaki olaylarını yazmış. Nihat'ın Quaresma'ya iki kez pas vermemesi (!) ve kaleye şut çekmesi diye bir cümle kurmuşlar. Yazının içinde bir çok hata hatta kasıtlı yalan var. Resmen taraf olmuşlar. Pozisyon ile gazetede yazanlara bakınca medyanın ne kadar aşağılık olabileceğini görüyoruz. Nihat Kahveci'nin pas vermemesi üzerine Quaresma'nın neden pas vermedin diye yanına gittiğini yazmışlar. Utanmaz adamlar bunlar. Haber zaten imzasız. Başlığı da "Nihat Kendini Bitirdi".

Evet Nihat bize hiçbir şey katmadı. Kötü oynadı. Gitse takım aramaz onu. Hepsi doğru. Ama dün pozisyon gereği boştayken Quaresma'dan pas istemesi kadar doğal bir şey yok. Quaresma'nın Nihat'ın üzerine yürüdüğünü hepimiz gördük. Pozisyon gereği çok haklı Nihat. Arkadaşına neden pas atmadın deme hakkından daha doğal ne olabilir ki? Üstelik Fanatik Gazetesi golü atan Quaresma'yı tebrik eden Nihat'tan hiç bahsetmemiş. Biletini kesmişler Nihat'ın. Şu medyanın güce tapınmasını gördükçe nefret ediyorum. Olayda Nihat yerine Aurelio olsa ikisi de biletini kesti yazardı.
Otobüse giderken Turgay Demir ile tartışmış. Spor yazarıyla aralarında neler geçtiğini bilmiyorum. Ama eminim Nihat orada da haklıdır. Beşiktaş medyasından bir bok olmaz çünkü.

1 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Abim tamam q7 nihatin ustune yurudu. Ama kimse demiyorku niye? Bu adama ispanyolca puta madre dersen o da ustune yurur senin. Yoksa q7'nin sahsi oyunu sezon basindan beri var, bobo ilede tartistilar ama takimda yuregini ortaya koyan bir Q7 varken digerleri pas alamayip kufur etme hakkina sahip degiller... Yoksa normalde ilk yaridaki frikigi ve penaltiyi simai atmasi gerekirken Q7 kullandi, Simao kufur ettimi?