11 Ekim 2011 Salı

Büyük Yürüyüş-Büyük Mevzu


Burası Kapalı blogspot'ta görmeden önce de rastlamıştım bu yürüyüşe ama çok da önemsememiştim. Sebebi tribünün kafa adamlarının içinde olmayacağı bir işin ses getirmeyeceğindendi. Burası Kapalı çok önemli bir bilgi vermiş. Cem Yakışkan'ın da bu oluşumun içinde olduğunu söylemiş. Allah bir mani keder vermezse oradayım. 1903 olarak kendimi bağlar. AcademY ve TIKANDI BABA ne der bilmem. Rakamla10'u da bağlamaz.

Cem Yakışkan'ın Sinan Engin'e karşı açtığı pankart ve sonrasında yaşananlar ayrışmanın olduğunu göstermişti. Bu da ete kemiğe bürünmüş hali.

16 Ekim Saat:15:30′da kazanda toplanıp kulüp binasına yürüyoruz.
Bu güne kadar sustuysak menfaatimizden değil Beşıktaşa zarar gelmemesi için sustuk.Emin olduk ki sözde tribün liderleri çıkar ilişkilerimiz bozulmasın diye asi ruhu ayaklar altına almış,son barikat sahipsiz herşeye boyun eğer olmuş.
Bu tribün 16 yıl koltuğuna yapışmış süleyman sebayı göndermiştir,Beşiktaşa zarar veren her kim olursa olsun biletini kesmiştir ve bugün yine iş başa düşmüştür.Kapalı tribünü ölümsüz kılan tribün emekçileri artık susmayacaktır,gün Beşiktaşı kurtarma günüdür.
Bu renklerin yıllarca cefasını en derinden çekmiş bizler pazar günü bir dizi organizasyonla bu mücadeleye başlıyoruz,bu mücadele yıldırım demirören gidene kadar devam edecektir.Bütün Beşiktaş sevdalılarını pazar günü Büyük Beşiktaş Yürüyüşüne bekliyoruz.
ASİ RUH ÖLMEDİ,SON BARİKAT YIKILMADI,BİZ BALTALARIMIZI GÖMDÜK AMA YERLERİNİ UNUTMADIK…

8 yorum:

kingofarak dedi ki...

6 Ekim derken?

Unknown dedi ki...

Orda olmayı çok isterdim. o gün ülkede olamayacağım için orada da olamayacağım. Ama bu eylemler burada kalmamalı, devam etmeli. bundan sonraki tüm eylem ve organizasyonlarda olmak isterim.

BEERREGULAR dedi ki...

abi ben de gelirim de 16 ekim pazar demek istedin değil mi? 6 ekim yazmışsın...

Adsız dedi ki...

"Bu tribün 16 yıl koltuğuna yapışmış süleyman sebayı göndermiştir"

iyi halt etmiştir.

zaten ondan sonra da belini doğrultamadı kulüp bir daha. parası olanın düdüğü çaldığı, altyapısı harap ve bitab, sahip olduğu tüm değerler yerle yeksan olmuş; beşiktaşım fenerbahçe'nin kötü bir kopyası olmuş çıkmış.

aferin diyorum!

bari iyi bir şey yapılmış gibi yazılmasa.

BEERREGULAR dedi ki...

"adsız" arkadaş seni pazar günü görebilecek miyiz meydanda, yürüyüşte?

Unknown dedi ki...

adsız'ın Süleyman Seba ile ilgili yorumuna da %100 katılıyorum.

Bugün Demirören'e karşı bu eylem ne kadar doğru ise, Seba'nın gönderilmesinde rol alındığının bir gurur vesilesi olarak sunulması da o kadar yanlıştır.

1903 dedi ki...

Bu arada bu yürüyüşü kimin düzenlediği bilinmiyormuş. Yürüyüş var diye gidip kimseyi bulamamak da bir ihtimal. Hatta demek sen yürüyorsun gel buradan yürü demeleri de muhtemel:)
Muhalif isim avlama yürüyüşü olmasın sakın.

BEERREGULAR dedi ki...

bu yürüyüşe katılmayacağım, niyesini birazdan yazacağım bu bir..
artı sebayı sevenlerdenim o yorumlara lafım yok bu da iki..