22 Ekim 2009 Perşembe

Demirören ACADEMY'i mi temizleyecek!!!

Bugün, internet sitelerindeki spor haberlerine bir göz atayım dedim. Bir ara da maraton.com.tr'ye baktım.
Haber başlıklarından birisi de "BEŞİKTAŞ'TA 'TEMİZLİK' BAŞLADI!" idi.
Buraya kadar bir ilginçlik yok tabi ki. İlginçlik haberde kullanılan fotoğraf ve fotoğraftaki pankarttaydı.
İşte sitede kullanılan fotoğraf!!!


Fotoğrafın yanındaki haber ise şöyle:
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Moskova dönüşü uğradığı yumurtalı saldırı ve İnönü Stadı'nda çıkan kavgaların ardından, "Tribünleri temizleyeceğim" şeklinde açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, operasyonu Almanya'da başlattı! Başkanın sert sözleri sonrası Wolfsburg karşılaşmasına hiçbir tribün liderinin götürülmemesi dikkat çekerken, bu durum "Temizlik başladı" yorumlarına neden oldu. Başkan Demirören'in, İnönü Stadı'ndaki maçlarda da herhangi bir olay yaşanmaması için özel önlemler almaya devam edeceği öğrenildi. Bu arada başkanın temizlik operasyonuna rağmen, dün Almanya'da da Beşiktaşlı taraftarlar protestoya devam etti. Wolfsburg Arena'yı tezahüratlarıyla inleten siyah-beyazlılar, ilk yarının sonunda, "Temizlesene temizlesene Almanya'yı da temizlesene.. Yeter Yıldırım Demirören yeter.." diye bağırdılar.

ACADEMY'nin ortaya çıkışını ve bünyesindeki birkaç arkadaşı tanıdığım için önce yüzümde hafif bir tebessüm belirdi. Sonra düşündüm. Acaba fotoğrafı koyarken gazeteler hiç mi dikkat etmiyor? ACADEMY pankartını oraya koyarken "Kimdir bu adamlar?", "Ne yaparlar?", "Kime karşı, kimin yanındadırlar?" diye bakmaz bir haberci?

Uzun lafın Sayın Demirören fazla zorlamasın... ACADEMY'deki dostlarım gibi gerçek Beşiktaş taraftarlarının temizlenmeye ihtiyaçları olmadığı gibi onları temizleyecek temizlik malzemesi de henüz icat edilmedi.

Sanırım sayın Demirören temizliğe kendi koltuğundan başlamalı. Yerine gelecek başkana temiz bir koltuk bırakmış olur böylece.

Hiç yorum yok: