9 Ağustos 2010 Pazartesi

Adamlık Böyle Bir Şey

Sahil şehrinden kalkıp ülkenin en önemli takımlarından birine transfer olan bir futbolcu bu başlığa konu olan.

Bir tanıtım için şehrin en önemli alışveriş merkezinin birinde, oynadığı takımın sponsorunun bir lansmanı için yola çıkıyor genç adam. Varıyor alışveriş merkezine. Üstünde t-shirt altında pantolondan biraz daha kısa capri. Altında spor ayakkabı. Tipik futbolcu stili aslında. Çıkıyor asansörden, terastaki kalabalığın içine girmiyor. Her göz göze geldiğine hafifçe kafasını sallıyor, selam veriyor. Kapının eşiğinden öteye bir iki adım ya atıyor ya atmıyor, yanıbaşındaki koltuğa oturuyor. 15 dakika sonra kayboluyor ortalıktan.

"Nereye gitti" diyoruz. "Kendisinden başka capri giyen yok diye kot pantolon almaya gitti" diyorlar. 5 dakika sonra kot pantolonuyla gelip insanların arasına karışıyor.
"Çok rahatsız oldum gidip alayım" demiş.

Hiç kimsenin dikkatini çektiğini düşünmüyorum. Basın da orada ama futbolcunun iki farklı halini tespit edecek durumda değiller henüz. Capri giydi diye kimsenin ayıpladığını da düşünmüyorum. Ona "Git al" diyen de olmamış. Her genç futbolcu gibi ne oldum delisi olmadığının da en büyük belgesi bu olay. Geldiği konumun ne kadar önemli olduğunun farkında. Helal olsun sana.

Yarın gazetelerde görecek miyiz bakalım. Sanmıyorum. Bu arada adam da para bokmuş gibi yorumlarda yapılabilir mi? Bak bunu böyle yorumlayan basın mensubu çıkabilir. Söz meclisten dışarı.

4 yorum:

kartalist dedi ki...

Bu olaydan haberim yok.Bizim İsmail mi bu oyuncu yoksa?

yuki the zorba dedi ki...

kim bu? Hadi bak bari mail at :) vereyim adresi?

Adsız dedi ki...

İsmail değil.Sahil şeridi ve büyük kulüp.

Rıdvan şimşek
Musa Çağıran
Mehmet Batdal(sanmıyorum ama?)
Ersan Adem Gülüm

1903 dedi ki...

Mehmet Batdal