17 Ağustos 2010 Salı

BJK - HJK

On altı sene önce Oktay ve Ertuğrul'un penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandığımız maç önemli bir başarı olarak sayılıyordu.
Bu akşamki maçı 2-0 kazansak normal bir sonuç olarak karşılanacak. Yıllar çok şeyi değiştirirken sadece takımların isimleri aynı kalıyor. Biletlerde T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü İstanbul İl Müdürlüğü yazısı ve logosu bulunurken şimdilerde satış hakkını alan özel bir firmanın logosu mevcut. Fiyat o maçta Yeni Açık Tribün için 100.000 TL. Önce YTL girdi hayatımıza sonra sıfırlar atıldı paradan o günden beri. Kupa Galipleri Kupası diye bir şey de kalmadı. Maçtan dört sene sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında imzalanan sözleşme ile stat 49 yıllığına kiralanmış ve adı da Beşiktaş İnönü Stadı olarak değiştirilmişti. Bugün stadın adı yeniden değiştirilmek isteniyor...

2 yorum:

stalker dedi ki...

bu maçta ben de yeni açıktaydım. o zaman plazalar yok daha tabii; biletleri akaretler'deki tahsin bey apartmanının girişinde satıyordu kulüp. hey gidi günler..

BEERREGULAR dedi ki...

Bunlar çok güzel anılar.. Gördükçe insan duygulanıyor.

http://besiktasformalari.blogspot.com/

geçenlerde bir de bunu buldum bilemyen arkadaşlarımız olabilir hoşuma gitti.. Meraklısına.. Yıllar geçtikçe kalite mi düştü, özen mi gösterilmedi, ben mi eski kafalıyım bilmiyorum. Kararı bir de siz verin abiler..