27 Ağustos 2010 Cuma

Polisimizin Paok Sevgisi

Bölücü örgütün bayrağını açan, sloganlarını atan taraftara polisimizin tepkisinin olmaması dün gecenin en önemli olayıydı. Beşiktaş maçını seyredemediğim için Paok taraftarından bahsedip bırakmak daha doğru olacak. İstanbul'dan PAOK tribünleri geçti diyebiliriz. Elimizi vicdanımıza koyup yeryüzünün en iyi taraftarı arasında ilk 3'e girebilirler herhalde.

Polisimizin bölücü örgütün bayrağına 3 dakika boyunca müdahale etmemesi ve sonrasında kendilerine yine polisler tarafından su dağıtılmasını anlayamıyorum. Üstelik bu suları yine polise fırlatan Paokluların şımarık tavırlarına izleyici kalan, Türk taraftarını ezdiren emniyetimizi anlayamıyorum. Bir kolluk kuvveti nasıl olur da kendi vatandaşını rencide edip, kendisini de bu kadar ezdirir inanamıyorum.

Bir de Fenerbahçe taraftarının Paok'a karşı bu kadar aciz kalmasını, sesini çıkarmamasını anlayamıyorum. Fenerbahçe taraftarı bitti de bu kadar mı bitti be kardeşim. Rezil etti Paok. Sesleri çıkmadı Fenerbahçe tribünlerinin. Paok yeri göğü inletirken Fenerbahçeli kardeşler ellerinde kameralarla video kaydediyorlardı. Aziz Yıldırım yarattığı bu rezil tribün kültürü ile övüne dursun. Bugün Beşiktaşımız Paok'u çekerse, Türk tribünlerinin ne olduğunu kendilerine gösterebiliriz diye düşünüyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir.

1 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

KC anlattı maç sonrasında içeri bir alet sokmuşlar fişek atıyormuş sanırım. Bu nasıl iştir bu nasıl kontroldür. Polis benim cebimdeki üsküdar motoru parasına el koyarken bu aleti edevatı nasıl içeri sokturuyor. Yabancı millete karşı ezik Türk bürokrasisinin polisi de ezik yapacak bir şey yok. Gücü bize yeter ancak. Bu olaylar başka milletlerde olsa bir sürü göz altı vardı.
Polisin yumuşak tutumu yıllardır süregelen bir durum. Bu memlekette yabancı taraftarlar Türk Parası'nı g.tlerine sürüyorlardı. Yine polisten tık gelmedi, iki kişiyi vatandaş öldürdü bak olaylar kesildi.
Yani sallandıracaksın iki kişiyi mantığı kurmak istemiyorum ama bu mantığı bize kurduran da kendisini ve Türk taraftarını ezdiren polistir.