7 Şubat 2011 Pazartesi

Kendi Locada Gözü Tribünde

Geçen sene Eskişehirspor'un Ali Sami Yen deplasmanında tanımıştım kendisini. Eskişehirspor'un amigosu. Tanıdım dediğim AcıbadeM'in anlattığıyla işte. Bu akşam iki üç sıra arkamızda maçı izliyordu. Yönetici olmuştu en son Eskişehirspor'da. Halen devam ediyor sanırım. Ama kan çekiyor, gözler ister istemez kayıyor deplasman tarafına.

Bu maç Türk Telekom Arena'da ilk deplasman tribünü yapılması açısından kayda değerdi. Şunu peşin peşin söyleyebiliriz ki Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünleri burayı yıkar. Allah Galatasaray taraftarına bundan sonra sabır versin.

Bu arada söylemeden geçmeyeyim, kale arkasının üst kısmında yer aldı deplasman taraftarı. Gerçi birkaç fanatik aşağı kata da inmiş ama güvenlik paket edince yukarı çıkmak zorunda kaldılar. Bu stadyum yapılırken herşey düşünülmüş ama deplasman tarafı hiç düşünülmemiş. Deplasman tribünü iki katlı ve arada localar var. Eğer alt katı da deplasmana açarlarsa ki açmaları lazım, localar kullanılamaz duruma gelecek.

Türk Telekom Arena'da bol bol deplasman şovu olur. Böyle bir stadyumu kazandıran başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere...:)

2 yorum:

AcıbadeM dedi ki...

Mustafa Akgören halen Eskişehirspor'da yönetici.
Daha önce blogda yazdığım yazı; http://rakamla10.blogspot.com/2010/06/setten-yonetime.html

Kendisi özellikle Esstore ile ilgili yaptığı çalışmalarla kulübe önemli katkı sağladı son zamanlarda...

Metonet dedi ki...

o locaları özellikle seçmişler alanlar. yalnız tahminim derbilerde taraftar almazlar. hiç güvenli değil. cam çerçeve iner, güvenlik de pek bir şey yapamaz. dün bile yukarıdan atılan bir kaç şişe suyu izleyerek engellemeye çalıştı güvenlik.