25 Şubat 2011 Cuma

Neye Kime İsyan

Maçı sonuna kadar izleyebilen kaç kişi vardır bilmiyorum ama inat ettim sonuna kadar izledim. Sinir krizlerine girdim. Ben Beşiktaş'ın 8-0 yenildiği maç da dahil olmak üzere rakibine bu kadar boyun eğdiği bir karşılaşma hatırlamıyorum.

Bu sezonun tek hedefi bu şekilde elendiğimiz kupaya bir daha katılmaktan öteye gidemiyor artık.

Yenilgiden de ötesi var aslında. Demirören gitsin diyemiyoruz. Yüzümüz yok.

3 yorum:

Ozan dedi ki...

benim üzüldüğüm nokta galatasarayla aynı duruma gelmeniz şimdi hocanızı savunucam ama kızmak yok rijkaard sonrası yabancı hoca konusunda hassaslaştım ben schusterin hataları vardır doğru o da insan yanlış yaparak doğruları görür ama yabancı hocalara dayatılan bir gerçek var Türkiye'de burası Türkiye dinamikleri farklı çok uzağa gitmeyelim transfer manyağı takımlara bakalım chelsea real madrid başarı hemen geliyor mu hayır türkiyedeki büyük kulüp başkanlarının da bunu anlaması lazım lafım yıldızlarınıza değil hepsi futbolu bilen adamlar laf söylersem çarpılırım zaten :) olayın tek suçlusu schuster değil bana göre yıldızları aldık kesin şampiyonuz diyen yönetimdir başarı zaman sabır ve istikrar gerektirir belki hoca gider yeni bir başlangıç yaparsınız ama gene aynı yere gelirsiniz ben beşiktaşın bu duruma gelmesini beklemezdim istemezdim beşiktaş başarabilseydi bunu çok şey değişirdi futbolda

beşiktaş için hayırlısı olsun diyelim herşeyi geçtim demirörenenin klube demir atması çok kötü oldu schuster gider ama demirören orada kaldıkça birşey değişmez aynısı bizim içinde geçerli kötü ya Türkiye'nin iki köklü kulübü bu halde gerçekten kötü

Anıl Koç dedi ki...

Beşiktaş taraftarının en büyük yanlışı sezon başında transferler peş peşe sıralanırken,geride kalan sezonda Demirören'e karşı gösterilen tutum ve davranışlarının 180 derece dönmesi oldu."Yeter Yıldırım Demirören" seslerine yüklenen anlamların bu kadar kolay değişmesidir,Beşiktaş taraftarını aslında zor durumda bırakan.

BEERREGULAR dedi ki...

Abi biz bu maçı Rakamla 10 yazarlarından dört büyülerin temsilcileri ile izledik. Mekan tenha az adamız iyior içiyoruz. Yan masa üst oynamış belli ki. Gol oldu heri fhavalara uçtu. İkinci golde de saçmalayınca mekan sahibi uyardı. Daha devam etseydi son müdahaleyi de biz yapacaktık herhalde.
Ortak düşüncemiz "sanki dört gol onlara lazım bu nasıl oynamak" şeklindeydi. Bir de şu yeni uygulama skorun yanında 8-1 yazıyordu cinnet anı..
Sene sonuna kadar hava kapalı.. Önümüzdeki yıllar da kararmasın da, ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin.