6 Ocak 2009 Salı

Geleceğimize Demirören'e

"Dün Antalya’da yapılan Kulüpler – Hakemler buluşmasında göz alıcı sahneler vardı. Ne konuşuldu, ne karar alındı çok da önemli değil bizim açımızdan. Bizi ilgilendiren, mensubu olduğumuz kulübün başkanının, bir hafta önce küfürler yağdırdığı insanlarla kucak kucağa oluşuydu. Ne yalan söyleyelim, hiç şaşırmadık.
“PAF Takımla çıkacağız” deyip çıkmayan, “Rıza’nın, Ertuğrul’un arkasındayım” deyip durmayan, “Ben olduğum sürece Denizli kulübün kapısından giremez” deyip kapıda karşılayan… Diğeri, diğeri, diğeri…
Zaten bu durum kendisinin karakteri olmuş, üstüne yapışmış durumda. Artık istese de sözünün arkasında duramıyor, alışkanlık yapmış…
Federasyon ile MHK’ya 1 hafta önce ağzına geleni söyleyen, “Hain plan düzenleyicileri” diyen bir kişi, 1 hafta sonra onlarla aynı safta yer alıyorsa, kendisi için hangi tabir kullanılır, varın siz bulun.
Taraftar forumlarında, bugünkü Gaziantep BŞB maçında TFF, MHK ve LİG TV’yi protesto için kapalı üst tribünün boş bırakılacağı ve siyah bezler örtüleceği konuşuluyor. Başkanın dün MHK ve TFF kurullarıyla omuz omuza verdiği pozlardan sonra bu taraftar neyi, niçin protesto edecek?"

Hiç yorum yok: