11 Ocak 2009 Pazar

Tribünden Hareketler

Aydın Karabulut 500 bin dolar ödendiği vakit geri alınacakmış. Bunu neden en başında söylemediler? Onlar böyle bir tepki beklemiyorlardı çünkü. Neyse... Bir önceki postta yer alan feveranımızın haksız olduğunu kimse söyleyemez herhalde. Taraftar olarak bu çıkışa "Bilmeden konuşmayın kardeşim bakın sözleşmede maddesi var" demek kimseleri kandırmasın. Bu taraftarın yönetime ne kadar güvendiğinin, kamuoyuna yönetim olarak nasıl bir intiba bıraktığınızın da en büyük kanıtı. Beşiktaş yönetimi bunu da yapmıştır. Bu oyuncuyu da satmıştır diyebiliyoruz işte. Beşiktaş taraftarı bugüne dek böyle boşluğa düşmemişti. Kime güveneceğini şaşırmış vaziyettedir. Dört koldan ihanet sarmış kulübü. Başarısızlıktan mutlu olanlar var. Çok satan gazetelerin muhabirlerinde dahi kafa karıştıran, kolpa haber yapıp hizmet veren, talimatla haber yazan onca adam var. Forzabesiktas herşeyin farkında. Peki onların hatası yok mu? Tribünde de hatalar var elbette. Tribünlerde de talimat alanlar vardır. Ama önümüzdeki günlerde yapacakları bir hareketle Çarşı adını yine gündeme taşıyacaklar. Bugüne dek yapılmamışı yapacaklar. Bu hareket taraftarın göstereceği en büyük tepki olacak, tarihin tekerrür ettiğini de gösterecek, kendine de vuracak. Forzabesiktas'ta yazıldığı gibi bekleyelim görelim.

2 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

İyi de dostum. Aydın kendini kanıtladığında diyelim ki Beşiktaş almak isteyecek ve verecek 500 bini.
Eee o sırada da Fenerbahçe verecek 550 bin i. Bursa ikisini de kabul edecek. Zaten Beşiktaş'ı kabul etmek zorunda. Birde Fenere ok demek onlar için mantıklı olacak.

Bu durumda seçim Aydın'a kalacak. Aydın zorla gönderildiği yere geri döner mi?

O 500bin doların gram yararı varsa bende hiç birşey bilmiyorum.

Beşiktaş'ın 500 bin dolara alma maddesi iyi hoşta. Diğer takımların alması yasak değil ki.
Bu 500 bin doların tek zararı Bursa'nın cebine. Onlar bonservisi arttıramayacak olan sadece bu.

Sinan Yılmaz dedi ki...

bir önceki yoruma hitaben. Onlar Aydın'ı satıp yerine Volkan Şen'i koymayı düşünüyor zaten. Volkan şuan çok genç. Aydın'ı 1 senede satsalar Volkan 1 senede oynayacak pozisyona gelecektir.

Ertuğrul Sağlam akıllı adam kim ne derse desin.