21 Ekim 2009 Çarşamba

Daum Wolfsburger Gazetesine Bizi Anlatmış


-Bjk sezona kötü başladı, sakatlıklardan çok çektiler. Ama maçtan maça daha da güçleniyorlar.

-Bjk kapalı bir takım, güçlü ve savaşçı , Ernst takımın kalbi orta sahada , defansta Sivok ve Ferrari güçlü oyuncular ve iyi organizeler.

-En zayıf yönlerı yakaladıkları gol fırsatlarını degerlendırememelerı , en ıyı ornek de Manchester macı ; baskılı oynadılar olmayacak bır gol yedıler , bu da Bjk nın ne kadar baskılı oynadıgının kanıtı.

-Denızlı Turk futbolunun en ıtıbarlı hocalarından . 3 ıstanbul takımıyla da sampıon oldu , cok basarıları var.

- Nıhat Ispanya'dan bu sene gerı geldı , askere gıttı hemen , bu yuzden hazırlık kampını kacırdı , agustosta tekrar katıldı . Nıhat rıtmını bulursa Bjk'nın en ıyı topcusu olur , ama once formunu bulması lazım.

-Wolfsburg un sansları : Kagıt uzerınde wolfsburg avantajlı . Ama Besıktas her zaman tehlıkelıdır . Hıc bır zaman guvenlıgı elden bırakmaması gerekıyr Wolfsburgun . Wolfsburg cok dıkkatlı olmalı , Bjk deplasmanda şaşırtmak ve galıbıyet konusunda cok ıyıdır.

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Herr daum ist ein pezevenk!

Pamukk dedi ki...

eşşoleşşek

stalker dedi ki...

gitgide kıl oluyorum dauma. milli marş şeysi, diyarbakırdaki atatürk rozeti ve bayraklı tişörtü.. şovmen oldu çıktı. kokain kullandığı için kendisine saldıran, yargısız infaz yapan adamlara avuç açtı üstelik.

gurbet kartalı abimizin yorumuna katılmamak elde değil..