8 Ekim 2009 Perşembe

Ne Alsak?

Geçen gün taraftar ürünlerinden bahsetmiştik. Değişik fikirlerin akıllara gelmesi ve hayata geçirilmesi zor geliyor bizimkilere. Klasik atkılar, kocaman amblemli tişörtlerden başka bir şey yok dükkanda. İlk maçta kalabalıktan girip de bakamadım ama internet sitesinde de CL grup atkısı göremedim hala, sadece kulübe özel olanından var. İki hafta sonra maç yapacağımız Wolfsburg çoktan satışa çıkarmış iki çeşidini de. Fiyatı 12.95€.

Wolfsburg'un Wölfeshop'unda en ilgi çekici ürün içi dışı amblemli olan tost makinası. Daha önce Barca ambemli buzdolapların satıldığını öğrenmiştik ama kabartma amblemli tostun keyfi bir başka olur herhalde.

Biaz daha kurcalayınca bir sürü ilginç ve güzel ürün çıkıyor karşımıza. Sadelik güzel şey, bizim poster boyutundaki futbolcu resimli tişörtlerimiz yerine üzerinde sadece ismi, numarası ve içinde karakalem, gölge resimlilerinden var. En beğendiğim ürün de beyaz üzerine enine ince yeşil çizgili lacoste yaka tişört oldu.

5 yorum:

Kerem Akbaş dedi ki...

tost makinesi çok iyimiş. Atkı olayı başlı başına çapsızlık başka birşey değil. Tamam bjk taraftarı para harcamıyor. Peki bunun çözümünü aramak gerekmez mi? Ha bu yönetime 5 kuruş daha verirmiyim batırsınlar diye hiç sanmıyorum.

Ömer dedi ki...

Wolfsburg'un cikarttigi atkiya ulasabilecegimiz link nedir acaba?

AcıbadeM dedi ki...

Ömer aşağıdaki linkten ulaşabilirsin;

https://www.woelfeshop.de/merchandising-vfl1/product_info.php?cPath=170&products_id=3308&osCsid=14c404eddbe03a2a22c95f1faff142c9

Ömer dedi ki...

Cok tesekkurler abi ilgin icin.

Jordi Metal dedi ki...

O tost makinasının waffle yapanı var mı acep :)