27 Ekim 2009 Salı

Selçuk Yula'nın Maç Yazısı

Bu ülkede gazetecilik mezunu her öğrencinin ibret alması gereken örnek aşağıdadır. Böyle bir maç yazını nasıl yayımlarlar aklım almıyor. Yazan isim Selçuk Yula olunca "Ben yaptım oldu" mantığı hakim oluyor herhalde. Spor yazarı olma hayaliyle yanıp tutuşan, okulundan mezun olup iş bulamayan, bedavaya çalışmak zorunda kalan insanlardan da utanmıyorlar.

  • Kazım, boşa yaptığı koşularda, rakip savunmayla girdiği mücadelelerde topu iyi saklaması ve kullanmasıyla bence maçın yıldızıydı. Servet ve Gökhan'ı her pozisyonda rezil etti.
  • F.Bahçe, G.Saray'dan daha iyi takımdır.
  • Daum Rijkaard'dan daha iyi teknik direktördür.
  • F.Bahçeli futbolcular, G.Saraylı meslektaşlarından çok daha kalitelidir.

4 yorum:

koala dedi ki...

Gözünü seveyim ne bekliyorsun ki. Oturup konuşsan iki kelimeyi bir araya getiremez. Alayı böyle bunların. Gazetelere maçın 75. dakikasında telefon açıp aynen senin böyle yazıldığı gibi not ettirip, sonrasını editöre bırakıyorlar. Türkiye'de köşe yazarlığı böyle yürüyor yıllardır. Sadece Selçuk Yula değil, hepsi böyle.

Şarkıcı mı, kompozitör mü, müzik koordinatörü mü ne olduğu belli olmayan bir adam Türkiye'nin en büyük gazetesinin başına spor koordinatörü olarak gelirse, neyi tartışabiliriz ki bu ülkede...

SirEvo dedi ki...

Bu adam futboldan anlıyorsa ben de Roma Kralıyım..

Kartal Bafiler dedi ki...

Bunlarda olmasa kime güleceğiz , rahat bırakın bu tipleri :)

Factotum dedi ki...

bir tv kanalinda gozume ilisti gecen gun. rijkaard'a atıp tuttu. o esnada konuklardan biri rijkaard'in agzindan -lan selcuk ben barcelonayi kac defa sampi....

demesine kalmadi bizim ki zipladi:

-rijkaart bana lan derse ben ona naaparim biliyo musun?

haliyle devam edemedim, zapladim.