20 Ekim 2009 Salı

Ya Wolfsburg'dur Ya da Kurtköy

Rakibi gözünüzde ne kadar büyütürseniz başarılı olma şansınız o kadar düşer. Beşiktaş’ın deplasmanda galibiyet alabilecek olması kimilerine göre imkansız olabilir. Ama biraz akıllı bir taktikle hiç umulmadık bir galibiyete uzanmak da mümkün. Rakip karşısında hangi 11’ler değil nasıl bir psikoloji ile çıkılacak olması da önemli. İbrahim Üzülmez’e geçtiğimiz sezon 8-0’lık maç sorulduğunda kendisi 2-1’lik galibiyetle gittiğimiz deplasmana rahat çıktık demişti. Duyduklarıma inanamamıştım. Keşke bir video ile sizlere de dinletebilseydim. Beşiktaş’ta zaten ya siyahtır her şey ya da beyaz. Ya çok rahat çıkar ya çok sıkıntılı rakibinin karşısına. Bu takımı maça psikolojik olarak hazırlamak için çok vakti yoktu Denizli’nin.
Takımın sezonun gidişatını bir anda tersine çevireceği maçlar vardır. Bu maçta o maçlardan biri işte. Wolfsburg dediğin nedir. Almanya şampiyonudur. Wolkswagen desteğidir. Felix Magath eseridir ki yerinde yeller esmektedir. Wolf:Kurt, Burg:Köy. Beşiktaş için rakip ya Kurtköy’dür ya da Wolfsburg. Ortasını bulursak psikolojik olarak, alırız bu maçı.

1 yorum:

Valeriy Lobanovskyi dedi ki...

Olası bir mağlubiyet halinde maçtan sonra hakiki KURTKÖY'de taraftar-Yıldırım Demirören karşılaşmasının 2. raundunu izleyebiliriz.