7 Şubat 2011 Pazartesi

Kartal Stadyum

Yönetimin bilmediğimiz projelerinin yanısıra şimdilik hayal olsa da böylesi göze hoş gelen bir stat projesi daha var . Bir kaç ay önce fotoğraflarını görmüştüm forumlarda, şimdi site açılıp işin boyutu değişmiş. Mete Fisunoğlu imzası taşıyan bu stat projesine göz atmak ve destek vermek istiyorsanız işte sizi linki; http://kartalstadyum.com/index.html

6 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

abi ince işçilikle estetik gözardı edilmeden inşa edilirse çok güzel olabilir..

Adsız dedi ki...

onaylanan projedeki en ufak bir değişiklik uzun yıllar gecikmeye yol açabilir diye biliyorum.

Shiprim dedi ki...

Bir Beşiktaşlı olarak üzülerek söylüyorum ki, bence çok çok kötü bir proje. Görgüsüzlük akıyor her yerinden, mimari bir güzelliği yok ve son derece kitch. Dilerim gerçekleşmez, Beşiktaş'a yakışmıyor..

siyahBeyaz dedi ki...

yapmayın abi gözünüzü seveyim. neresi güzel bu tasarımın. resmen "kitsch" bu. rüküş yani :) ayrıca zevksiz bir tasarım -kusuruma bakmayın-

son günlerde çok dillendirilmeye başladı. yapılmayacağına eminim de yine de muhalefetimizi koyalım ortaya. ben yaşadığım şehirde, güzel boğaz hattında böyle bir tasarımı istemem. şehrin silüetine uygun bir tasarım olmalı, çevresindeki tarihi yapılarla uyumlu olmalı bence.

1903 dedi ki...

Valla beton yığını olacağına böyle birşey olsun isterdim. En azından anlamsız bir beton yığını gibi durmuyor.

BEERREGULAR dedi ki...

bir söylenti vardı bir ara dışarıdan bakınca colesium gibi olacak diye.. hani böyle bir taş yapı yapılırsa dışına daha güzel görünür. ama hayalleri bırakıp gerçeğe bakalım şu an bir stat yapılacaksa 21.yüzyıl mimarisiyle yapılacak. beton ve çelik karması olacak. kimse fazlasını beklemesin. hele estetik anlamda bir beklenti içine girmeyin bence arkadaşlar. seyrantepe çok mu güzel bir stat yani dışarıdan bakınca. eski açıktaki taş kısmın dokusuna uygun yeni ve modern bir stat yapmak mümkün olmayacaktır bence..