12 Şubat 2011 Cumartesi

Ucube Demesinler?

Belki aranızda az önce geçen konuşmayı canlı izleyen olmuştur. Sergen'e "Alex gibi Guti de yedi sezon önce Beşiktaş'a gelmiş olsaydı çarşıya heykeli dikilir miydi?" diye sordular. Sergen "Benim heykelim dikilmediğine göre onunkinin dikileceğini hiç zannetmiyorum." dedi.
Guti'ye, Quaresma'a asla kötü oyuncu demediğini, sağladıkları katkıyı her zaman tartışacağını belirtti. Beşiktaş ve Guti meselesi açılınca sık sık 'taraftar bana kızıyor ama' dediğine göre gerçekten bazı şeyler içine oturmuş herhalde.
Yine de Sergen bizimdir, ne yapalım. Ailenin o haylaz oğlanı vardır; karıya kıza düşer, kumar oynar, kefen parasını ganyana yatırır, mahallenin anasını beller ama geri eve dönünde tokatlamakla beraber bağrına yeniden basarsın ya işte öyle.
Bu arada Milli Takım ile ilgili konuşmalarına sonuna kadar katılıyorum. Peter vanhoydonk'un hidinkin istemiyle göreve çağrılma meselesi de yeni bir çığır açmış olacak A Milli Takım düzeyinde. Türk Futbol kamuoyu TT Arena'da vatandaşın vergisi var diye velvele yapacağına, asıl Milli Takım düzeyinde kimlerin cebine akıyor paralar onlar hakkında yorum yapsa daha iyi olur. Milli takımın başında yabancı hoca işi zaten bana ters. Şimdi uykuluyum gerçekten ana avrat karıştırmak istemiyorum. Bu konunun sonra üstünden geçeceğim...

5 yorum:

Shiprim dedi ki...

Sergen bizim falan değildir. Değildir. Her zaman sözümona "profesyonelce" davranıp takım takım gezen, şimdi safi kıskançlıktan kuduran, kötü niyetli bir insandır. Üzülmez bizimdir, Necip bizimdir, hatta belki Guti bile bizimdir, bizim olacaktır. Ama Sergen değildir. Olmasın da.

siyahBeyaz dedi ki...

hakkaten sergen bizim çocuk falan değil. kendi adınıza konuşun bence. seveni kadar sevmeyeni de çok. şifo mehmet ne kadar underrated ise, sergen de bir o kadar overrated. yorumculuğu da bir halta benzemiyor.

şifo > sergen
mansız > sergen
nouma > sergen
...

not: peter değil piyer fanhoydonk.

Unknown dedi ki...

Abi yanlış anlama ama sen "Sergen bizim değildir" derken bile maalesef Sergen bizim. Oynadığı diğer takımların taraftarları konuşacak değil ya abi adamın hakkında mecbur biz konuşacağız. Çünkü Sergen Beşiktaş orijinlidir. Kötü niyetli olsa da çıkış noktası Beşiktaş ekolü. Dünya alem kendisini öyle tanıyor ne yapalım. "Sergen Beşiktaşlıdır" demiyorum bizim camiamızın çocuğudur diyorum. Yoksa babamın oğlu değil, ko g.tüne :) Seni mi kırıcam ibiş için :)

BEERREGULAR dedi ki...

Abi sonuçta sen "Sergen bizim falan değildir" derken bile Sergen bizim olmuş oluyor. Ben 'Sergen Beşiktaşlıdır' demiyorum, camiamızın çocuğudur, Beşiktaş orijinlidir. Yani bizden başka kim konuşacak Sergen'i. Beşiktaşla Sergen olmuştur çünkü. Oktay gibi, Tümer gibi. Yoksa bunlar 'adam'dır da demiyorum.
Ha sonuçta aramızı açacaksa ibiş bizden olmasın reyiz ayıpsın...

BEERREGULAR dedi ki...

@shiprim
abi kardeşimin account açıkmış egemen = tıkandı baba

@siyahBeyaz
peter olsun nolcek kalbimi kırdığına değer mi