24 Ağustos 2009 Pazartesi

Şimdi Destek Zamanı

"Kimse bana klavuzluk etmeye kalkmasın. Çünkü bu kargalar bana klavuzluk edemez"

Ne güzel söylemiş Mustafa Denizli. İki tökezlesin Beşiktaş'ı yerden yere vururlar zaten. Kaderimiz bu. Şimdi bu .erefsizlere karşı Mustafa Hoca'ya destek çıkma zamanı. Herkes söyledi birşeyler ama Beşiktaş tribünü lige yeni başlıyor, bu tribün bu takıma çok şey katar, hatırlatır... Gaziantep maçıyla başlarız biz de bu lige.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Beşiktaşlı blog yazarları arasında Denizli'ye destek çıkan bir tek bu blogu gördüm dünden beri.

1903 dedi ki...

Ne kadar salağım:)

Tunç Bozacılar dedi ki...

HATAYA HATA deriz ...
DESTEKSE DESTEK ederiz ...

İbrahim Üzülmez ile başlayıp Rıdvan'ı kulübede unutmak , Tello'yu orta alana hapsedip Bobo'yu sol açıkta denemek ...
4-3-3 diye bize uymayan sistemde ısrar etmek ...

Bunlara eleştiri yapmak başka , destekleemk başkadır ...

Ayrıca 1903 hemen gaza gelmişsin gibi geldi bana :))

1903 dedi ki...

İbrahim Üzülmez ile İsmail Köybaşı aynı mevkide oynuyor Rıdvan değil. Yanlış mıyım? Rıdvan sağ açık. Ne alaka Rıdvan'ı unutmak. Tello'yu sol açık kullanırsa kim sazı eline alacak. Mustafa Hoca 10,5 numara diye bağırıyor. Tello'nun yerine olmasın sakın. Beşiktaş nasıl 4-3-3 oynuyor bende bunu anlamıyorum. Ya arkadaşım. Ernst ve Fink orta sahada Bobo sol açık bir de Tello 4 ediyor. Sol açık diyorsan Bobo'ya orta saha 4 ediyor. Nasıl 4-3-3 ben bunu anlamadım. Sen diyorsun ki dizilim bu ama 4-3-3 oynuyoruz? Allah Allah 4 orta sahayla 4-3-3 oynayan tek takım Beşiktaş heralde.

Tunç Bozacılar dedi ki...

İlk cümlede iki farklı şey diyorum anlamamana şaşırdım . İbrahim Üzülmez ile başlamak demek Rıdvan 'ı unutmak demek değildir . İsmail Köybaşı'na forma vermemek demektir . Tek tek isim yazmama gerek yok , 2 futbolcu ismiyle 4 oyuncu belirtmiştim . Anlayamamışsın . Olsun , neyse ...

Rıdvan yeni aklına gelmedi mi Denizli'nin ? Sağ bekte Erhan olmuyordu yeni anladı ... 25. kötü ortasından sonra ! Bobo orta sahada Tello orada burada demiyorum . Ortayı dörtleyelim geriyi onlayalım da demiyorum . Sen sanırım anlamak istediğin ile okuduğunu birleştiremedin .

Biz 4-3-3 oyuyoruz ancak bize uyan sistem değil diyorum . Bakarsan kapalının üstünden maç düdüğü ile santraya nasıl dağıldığını takımın anlarsın . 4-3-3 !

Fink - Ernst - Uğur ile Tello - Nihat - Holosko 3lülerini bu şekilde kullanmak yerine F.Rijkaardın yaptığı gibi orta ikiliyi iki Alman'a bırakırsın önlerine Tello Holosko Nihat'ı koyarsın , tek santrofor Bobo dersin , al sana süper sistem olur . Ama Denizli Yıldıray gibi riskli bir hamleye hala zorlamak istiyor . Düşünmüyor 4-3-3 te kanatlardan defansa kim yardım edecek . kanat bekleri Üzülmez ile Güven olduğu müddetçe Şimşek ve Köybaşı takıma giremediği müddetçe eleştiri ile puan kayıpları paralel ilerler ...

Bunu demiştim sadece ...
Makro bak olaya , yandan değil !
saygılar ...

Adsız dedi ki...

Görseli kim hazırladı?

1903 dedi ki...

@t2
"Tek tek isim yazmama gerek yok , 2 futbolcu ismiyle 4 oyuncu belirtmiştim."

Süpermiş saygılar bizden.

@Ege Sezen
Ben hazırlamadım ama kim hazırladıysa helal olsun süper olmuş.

Tunç Bozacılar dedi ki...

görseli söylyecektim ben de unutmuşum , bak konu nereye geldi ...