25 Ağustos 2009 Salı

Yazık

Bu kadar gergin bir maçın henüz sezon başı olması nedeniyle daha başka sebeplerden ortaya çıktığı açık. Diyarbakırspor yenildiği için olay çıktı demek de dangalaklık. Olaylar neden Ankaragücü maçında değil de Fenerbahçe maçında çıktı derseniz canlı yayınlanması en büyük nedendir kuşkusuz. Maçın ateşini yakan adam Diyarbakırspor'un 21 numaralı futbolcusu Barış. Onun yaktığı ateş sokaklara kadar taştı. Zaten bir kıvılcım bekliyorlar bulunmaz nimet oldu. Barış akıllı adam. 3 puan uğruna tribündekilerin vurdu kırdısına, burası Diyarbakır ulan akıllı olun mesajını vermek uğruna tüm terbiyesizliklere ilk çiviyi çaktı. Zaten böyle bir ortamda bir kere yaktınız mı bu ateşi etrafta bu ateşe koşacak odunları bulmanız da gecikmez. Maç sonrası yaşananlar futbolla ilişkilendirilemeyecek olaylar. TV'de Diyarbakırspor yenilince olay çıktı diye haberler var ki bu zaten bizim nasıl bir psikoloji de olduğumuzu da açık açık ortaya koyuyor. Ulan göz göre göre, anladığımız halde, apaçıkken salağa yatıyoruz. Diyarbakırspor'un bu sezon tutunması gerçekten zor. Bu haliyle, bu psikolojideyken kalmalarını da istemiyorum doğrusu. Bu kin Fenerbahçe'ye mi? Sanmıyorum.

4 yorum:

Arkhe dedi ki...

O Barış bir de takım kaptanı..

ergin aslan dedi ki...

"Zaten böyle bir ortamda bir kere yaktınız mı bu ateşi etrafta bu ateşe koşacak odunları bulmanız da gecikmez" çok iyi tanımlamışsın...

"Medeniyeti soksan girmez" diye bir laf varya, o hesap...

gillerprensi dedi ki...

Hakemin kararları da etkili olmuş çıkan olaylarda

Valeriy Lobanovskyi dedi ki...

İmralı'dakinin GS li olması da etkili olmuş mudur acaba çıkan olaylarda.. Başka bir ifadeyle; dünkü maç GS maçı da olsa çıkar mıydı acaba bu olaylar?