10 Kasım 2009 Salı

Nerede Kalmıştık?

Bu blogu uzun süredir takip edenler bilir diyerek iddialı sözlere girişmek istemem ama futsala olan ilgimize belki şahit olmuşsunuzdur. 2009 yılının Nisan ayında ilki gerçekleşen Futsal Turnuvası'nda 8 bölgeden biri olan Asya Gruplarında sonuncu olan iki takımdan biri olmuştuk. Bakın işte yukarıda.
Sağolsun TFF tabelaya endeksli muamele yapmadı ve bize yeniden aramızda görmek isteriz tadında bir yazı gönderdiler. Biz de emekleme dönemindeki Futsal'a katkımıza devam edelim diyoruz. Ben oynarım, takımda yer almak isterim diyenler varsa metinalifeyyaz10@yahoo.com adresine maillerini beklerim.

Futsal Ligi'nin geçen sezonki sponsoru Efes Pilsen idi. Bu sezon da Efes Pilsen olacak sanırım. Geçen sezon 8 bölgeden 8 takım olmak üzere toplamda 64 takım katılmıştı. Bu sezon bu rakam 16 bölgeden 8 takıma doğru bir sıçramayı yakalamış görünüyor.
Geçen sezon Suadiye GSK olarak 4 gol atmış, kalemizdeyse 39 gol görmüştük:) Takımın en golcü ismi Sasha adıyla burada yazarlık yapan hasta Trabzonspor'lu kardemişimizdi 2 golle. Kendi kendimize eğlendik, yarışmacı takım olamasak da bir grup futbol aşığıydık. Varsa bizim gibi düşünen ve "Yarı yolda bırakmam" diyen bekleriz.

4 yorum:

ergin aslan dedi ki...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...

:))

Şekerli dedi ki...

Maçlar nerede yapılıyor? Uygunsa katılabilirim.

Valeriy Lobanovskyi dedi ki...

* 3 gol :D

Turgay Kaygun dedi ki...

bir başkaydı idmanların keyfi :)