12 Ocak 2010 Salı

Demirören'e Boncuklar


"Stadına kavuşturacağım" denen Beşiktaş'ın rakipleriyle yaptığı maçları takip eden herkes etkilenip dönüyor memleketine. Çok değil Aralık ayının sonlarına doğru İngiliz Independent gazetesinin muhabiri Ian Herbert ''Futbol izlemek için harika bir yer. Dünyada iki kıtayı da gören tek stat'' diye bahsetti İnönü'den. Aynı haberde Pele'nin de övgü dolu sözlerine yer verildi.


Düzeltilmeye çalıştığın taraftar kalitesi, verilen cezalarla sağlanmaya çalışırken, her kesimden takdir toplayan bu taraftara ödüller gelmeye devam ediyor. 2010'un ilk ödülü de Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) tarafından verildi. Işık İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ``Spora Işık Tutanlar Ödül Töreni`nde yılın taraftar grubu seçilen ` Çarşı ` grubunun ödülünü Çarşı grubu lideri Alen Markaryan aldı.

Son söylemde haklılık payı yok denemez. Küfürün savunulacak bir yanı olmayabilir ama birini suçlayacaksanız önce kendinize bakacaksın. Edilen küfür çok kısa sürdü ve oraya gelene kadar nazik sözler içeren tepkilere hep kayıtsız kalındı. Ne stattaki tepkilere ne de medyadaki eleştirilere kulak asılmadı. Her ne kadar sevmesek de Ahmet Çakar'a canlı yayında onun seviyesine inerek verilen cevap da hafızalarda. Ben orada olmadığım halde Süleyman Seba'ya edilen aynı küfür için içimde duyduğum üzüntüyü hala yaşıyorum. Edilen küfürlere verilen cevap yüzünden kimilerinin ağzı kapatılırken, O Beşiktaş sevgisini içine gömerek kendini Adapazarı'ndaki köye kapattı.

Hiç yorum yok: