23 Şubat 2010 Salı

Ali Eren Beşerler

Gençlerbirliği'nden Rahim'den sonra çok isteneren Beşiktaş'a getirilen 'çirkin sağbek' ihtiyacını karşılayan adamlardan biriydi Ali Eren. Beşiktaş'tan sonra üç dört sene daha Anadolu takımlarında top koşturup sessiz sedasız veda etti yeşil sahalara. Giresunspor'da hocalığa başlamıştı ama uzun sürmedi. Dün itibariyle alt liglerde mücadele eden Üsküdar Anadolu'nun başına getirilmiş. İki golü de Ronaldo'nun attığı o meşhur 2-1'lik Fener maçının sonunda tribünlere fırlattığı forması parmaklarımın ucundan sekip ev arkadaşımın kucağına düşerek yabancıya gitmemiş ve öğrencilik yıllarımızda evimizin duvarlarını süslemişti. Her gelen 'Lan ala ala bunun formasını mı aldınız?' diye makara yapsa da kaldırmadık oradan. Kendisine başarılar diliyoruz.

5 yorum:

ergin aslan dedi ki...

ala ala bunun formasını mı aldınız?

kupabizim.blogspot dedi ki...

Blogumda her takım için çirkinler karması oluşturuyorum. Beşiktaş'ta 10 numara tartışmasız Ali Eren'in.

Kadroda Amaral,Fazlı,Recep de var tabi. Öneriniz varsa hemen alalım 1-2 kişi için henüz kesinleştiremedik kadroyu.

Galatasaray için Simoviç, Lukunku Fenerbahçe için de Ortega,Faruk ilk aklımıza gelen isimler.

Bruce Grobbelaar dedi ki...

Ali Eren Beşerler'e başarılar diliyorum.Ama bir konuya da değinmek istiyorum.Ali Eren'in soyadı 'Peker' olan malum(mafya) kişiyle akrabalık ilişkisi var.Giresun da gorev almasının kulüp başkanı Olgun Peker (soyismini 'malum' kişiyi sevdiği için değiştiren)torpiliyle olduğu aşikar.

Tabii bu arada Üsküdar Anadolu'daki görev almasında da bir torpil olmalıydı.Benim duyumlar şu şekilde; Üsküdar Anadolu Süper Lig'den Sivassporun pilot takımı.Bu kulubün başkanı 'malum' kişiyle de bir dostluğu olduğu bilinmekte.Benim tahminime göre Ali Eren'in burada görev alması üstün futbol bilgisi sonucu değil yine bir 'rica' üzerine olmuştur.

Sonuç olarak Türk futbolu bu zihniyet değişmediği sürece sadece günlük başarılar kazanır.Yine de kendisi inşaallah başarılı olup üst liglerde de takım çalıştırır.

1903 dedi ki...

Bostancı'da sarı Ferrari'si ile boy gösterirdi. O zamanlar millet Ali Eren'in Ferrari'ye binmesini çok yadırgamıştı ama para ondaydı:)
Parantez bacaklıların en kralıdır kendileri.

Yiğit Berk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.