10 Şubat 2010 Çarşamba

Gençliğe Yasak, Öğrenciye Beleş


Yerel bir gazetedeki haber şöyle; Gaziantep İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Vali Süleyman Kamçı başkanlığında Atatürk Toplantı Salonu'nda yapıldı. Yapılan toplatıya Jandarma, Emniyet, Gençlikspor İl Müdürlüğü, Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor, ASKF, Belediye temsilcileri katıldı. Kısa bir basın açıklamasının ardından Vali Süleyman Kamçı toplantıdan ayrıldı ve toplantıya Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban başkanlık yaptı.Büyükşehir Belediyespor-Karabükspor maçında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i protesto ederek Arena Stadı’nın hesabını soran Gençlik 27 Grubu toplantının gündem maddesini oluşturdu. Büyükşehir Belediyespor’u temsilen İl Güvenlik Kurulu’na katılan Kulüp Menejeri Orhan Sağlamcan, “Bu grubun hiç bir maçta stada alınmasını istemiyoruz. Görüşümüz bu yönde” dedi. Bunun üzerine Güvenlik Kurulu Gençlik 27’nin maçlara alınmaması konusunda fikir birliğine vardı. Alınan kararın önümüzdeki maçlarda uygulamaya konulacağı bildirildi.
.
Bir diğer haberde Gaziantep'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere bedava kale arkası bileti dağıtılacağı. Yahu zaten şu resimde görünen kale arkası tribünde yer alanların yarısı öğrenci gibi duruyor. Yasak kime 'buyur' kime belli değil.
.
Bir de ben sol eli cebinde diğer eli havada olan çocuğa takıldım. Gençlik 27'nin reisi herhalde, değilse de ileride kesin o olur.

Hiç yorum yok: