1 Şubat 2010 Pazartesi

Tuğrul Yenidoğan'a

"Süleyman Seba dâhil hiçbir başkan adayı seçim yarışında tüm sandıklarda önde tamamlayamamıştı. Bu çok iyi değerlendirilmelidir"

Ne demek şimdi bu. Süleyman Seba'nın başaramadığını mı başardı yani? Camiayı etrafında mı toplamayı başardı? 20 sandığın hepsinden galip çıkmak mı mesele? Seba 20-0 yapamadı diye mi fırsat bizim için Yıldırım Demirören?
Bundan başka bir değerlendirme çıkar mı?

"Seçimin gidişatı aşağı yukarı belli olduğunda Murat Aksu'nun listesinde yer alan çok değerli bir adayın "bunca borca sokmasına rağmen nasıl Demirören kazanıyor?" sorusu da günün şartlarında anlamsız kalmaktadır... Dış borcumuzu 5 misli arttıran iktidarlar oylarını nasıl çoğaltıp %47'lere çıkarabiliyorsa, Demirören'in de oylarını arttırması normaldir."

Türk halkının vurdumduymazlığı kongreye de sirayet etmiş demek istiyorsunuz sanırım. Bunu demekle kalmıyorsunuz bundan da dersler çıkartalım yerine bunu da değerlendirelim diyorsunuz.

"Kongrede Murat Aksu'ya oy vereceklerini ifade eden bazı bayan üyelerin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı kongre salonunda görmeleri üzerine fikir değiştirerek gidip Yıldırım Demirören'e oy verdiklerine bizzat şahit oldum... Eşim dahi Arınç'ı televizyonda izlediğinde telefon açıp oy vermek için gelmek istediğini iletti.Bu da çok iyi değerlendirilmelidir."

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'i görünce tepki gösteren insan sayısı Bülent Arınç'ı görünce tepki gösteren insan sayısından az mı? O zaman neden AKP iktidar. Bir üst başlıkta yer alan günümüz şartları bir sonraki paragrafınızda neden geçerlilik bulmamaktadır?

Murat Aksu da maalesef ülkedeki mevcut muhalefetin yanlışına düşmüş, seçim stratejisini %70 rakibini eleştirmek, %30 kendini anlatmak üzerine kurmuştur. Üstelik eleştirdiği yönetim anlayışı, 3 yıl öncesine kadar 2. Başkanlığını yaptığı yönetim anlayışıdır. Kusura bakmayın ama bu stratejiyle seçim kazanılması Kaf dağının ardındaki hayaldir.

Yıldırım Demirören'in seçim stratejisi var mıydı? Ne anlattılar? Vaatleri nedir? Stadyumu yeniden inşa etme (2) ve tribünü temizleme projeleri ile seçim kazanılabiliyor mu?

"Yapan yapar, yapamayan ya vıdı vıdı eder, ya da eleştirmen olur!"

Düne kadar siz de eleştiriyordunuz. Ne çabuk yapan eden oldunuz?

2 yorum:

renom dedi ki...

bu kadar ilgi , alakaya bjk tv de program kesmez tuğrul'u. yönetim bir yıkama , yağlama salonu da açsın , yakışır tuğrul yenidoğan'a..

selo dedi ki...

tuğrul yenidoğan www.medyapsor.com da açıklama yapmış.