28 Mart 2010 Pazar

Bu Kez Selamsız Bandosu

Bu arada İnönü'den bir Eskişehir tribünü geçtiğini de söylemek lazım. Muazzam bir performans gösterdiler. Fenerbahçe ile birlikte en başarılı deplasman tribününü yaptılar. O küçücük tribünden çıkan sese bazen inanamadım.
Maç öncesi es-es bando gelecek söylentisi asılsızmış. Ben göremedim. Geldiklerini de sanmıyorum. Hızlı kalkan atın boku seyrek düşermiş. 2-0'ı yakalayan futbolcularının gazıyla son zamanların popüler "Koyduk Mu?" bestesini dillendirmeleri tek eksileriydi hanelerindeki. Eskişehir tribünleri bugün es-es bandosu yerine selamsız bandosunu gördü. Galibiyet önlerinden geçti gitti. Geriye iyi bir tribün performansı kaldı. Geceyi güzelleştirdikleri için teşekkürler.

1 yorum:

AcıbadeM dedi ki...

Bando EsEs'in deplasmanlarda girebildiği tek stat Cebeci. Geçen sene İstanbul deplasmanlarında ve bu sene Kayseri'de 'yabancı madde' olduğu için almamışlar tribüne, bu nedenle gel(e)mediler. Artı dün kareografi için getirilen pankart da geç kalıp sabahtan sokulmadığı için alınmadı. Ali Sami Yen'deki 'Hayat Siyah-Kırmızı' benzeri bu sefer de 'Dünya Siyah-Kırmızı' olacaktı. Karaları siyah suları kırmızı olan bir 10 metrekarelik dünya haritasını yalan oldu. Son olarak da 'Şinanari' geçen seneden beri söyleniyor onlarda...