1 Mart 2010 Pazartesi

Geçtiğimiz Hafta

İBB-Fenerbahçe maçı bileti. Bileti görünce Fenerbahçe'ye gönderme mi var acaba diye düşünmeden edemedim. Olimpiyat Stadyumu'nda bu eşleşmeden hep aynı şarkı çıkıyor diye mi bilmem sağ üst köşeye nota defteri koymuşlar. Bu haftanın en enteresan sonuçlarından biri de Beşiktaş'ın maçından çıktı. Öyle ya da böyle bunca yaşanana rağmen bize şampiyonluk rüyasını hala yaşatanlara teşekkür ederiz. Beşiktaş yazamadığım haftada haftanın kısa kısasını yazıp bırakayım.
  • Fenerbahçeli futbolcuların boğazlık kullanmaları üşümelerinden mi şekil hastalığından mıdır? Bir de Emre'nin eldivenleri. Biz de top oynadık ne eldivenle ne de boyunlukla rahat futbol oynanacağına inanmıyorum.
  • Abdullah Avcı'nın bilge adam tavırları içindeki basın toplantılarından da sıkıldık be kardeşim. Tamam senin felsefen var, birşeyler anlatıyorsun da hakemin hiç mi suçu yok.
  • Dün Arda'nın Dos Santos'a pas atmadığı bir pozisyon vardı. Gördünüz mü? Arda'ya iyi dediğimiz günden bu yana ortalıklarda göremiyoruz. Elano'dan sonra Dos Santos'u da ön plana çıkartmama hesapları içerisinde. Galatasaray'ı bekleyen tek tehlike budur.
  • Galatasaray taraftarının bu sene farklı olduğunu söylemiştik. Ama bir şeyi atlamışız. Atl. Madrid maçı sonrası tribünler dolu değildi.
  • Tribünleri dolmayan maçlar derbi olamaz. Dün Gençlerbirliği ile Ankaragücü kaç bin kişiye oynadı merak ediyorum.
  • Bursa'nın Sivasspor'a 3 attığı maç sonrası dışarıda bağıran Bursaspor taraftarının Diyarbakır'a 5 bin kişiyle gideceklerini duydunuz mu? Diyarbakırspor taraftarının çok güzel bir karşılama yapacağını bildirdiği gün 5 bin kişiyle çıkartma yapıyoruz diye beste yapmak kaşınmak değil midir?

Hiç yorum yok: