17 Mart 2010 Çarşamba

Bunların Hepsi Rastlantı Mı?



  • Bursa'da bir börekçi dükkanında futbol yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Bir süredir arası bozuk olan börekçi arkadaşı Şeref Y.'nin Beşiktaş hakkında olumsuz yorum yaptığını duyan Zafer Ö., "Sen Beşiktaş'a laf söyleyemezsin" deyince ikili kavgaya tutuştu.

  • Özen 'Şampiyon Beşiktaş' diye tezahürat yaptı, alkollüydü. Küfür ettiği için tartıştık. Kazayla aşağıya düştü."

  • Bursa şehirlerarası otobüs terminalinde, 18 yaşındaki Hüsnü Aydın adlı Bursaspor taraftarı, üzerinde “Çarşı” yazan siyah beyaz Beşiktaş tişörtü giyen 21 yaşındaki Abdurrahim Akyol’a kafa atarak darp etti. Akyol’un şikâyeti üzerine gözaltına alınan Aydın, “Bir anlık öfkenin kurbanı oldum” dedi.

  • Bir grup Konyaspor'lu taraftar toplanarak, Beşiktaş taraftarlarının stada giriş yaptığı kapıya geldi. Ellerinde bulunan taşları Beşiktaşlı taraftarlara fırlatan yeşil- beyazlı taraftarlara, Beşiktaşlı taraftarlar da karşılık verince olaylar büyüdü. Emniyet güçlerinin yatıştırmakta güçlük çektiği olaylarda, bir Beşiktaş taraftarı Konyaspor'lu taraftarların arasında kaldı ve feci şekilde dövüldü.

  • Türk Telekom'u desteklemeye gelen Ankaragücü taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasında yaşanan kavga salon dışında da devam etti. Emniyet güçleri olayları durdurmakta yetersiz kaldı. Çıkan olaylarda bazı taraftarlar yaralandı.

1 yorum:

Gokhanson dedi ki...

ben de 3 yıl önce bursada aynı şeyi yasadım..6-7 kışı ustume atladı formamı cıkartmak için..hatta o 100. yıl formam hala evde durur..yıtıklar içinde..ve polise gttıgımde hıç bişey yapmadılar.dayak yedıgımle kalmıştım..