18 Haziran 2010 Cuma

Gel Taraftar Gel




Alelacele çıkan Q7 ürünleri...
Bir de uyarıda bulunmuş yönetim; ilk etapta mağazalarda belirli sayıda bulunacağını yazmışlar. "Bu ön bilgilendirmenin amacı taraftarlarımızın mağazalarımızdan Q7 setini almadan çıkmalarını şimdiden önlemektir." demişler ve eklemişler "İmza törenine gelecek taraftarlarımızı önce mağazalarımıza ardından stadımıza bekliyoruz".
.
(Her şey iyi güzeldi de şu atkıda BJK ambleminin çerçevesinin içine Q7 olmasa mıydı?)

2 yorum:

babasicarlos dedi ki...

Adama resmen kulubu emanet edecekler. Tamam büyük futbolcu, isimi olana bir futbolcu ancak bu kadar ürünü çıkartmanın bir anlamı var mı bilmiyorum..

Hadi Carew'den sonra ki en büyük transfer diyelim t-shirtlere göz yumalım ancak atkı ve şapka olmamış..

Bu takımın efsane futbolcuları için bu tarz şeyler yapılmazken iki günlük futbolcu için fazla abartılı buldum...

Adsız dedi ki...

pardon da nası cıkacak bu 7.3 mılyon euro. Bence gayet mantıklı hareket, bu futbol efsanelerıyle alakalı deqıl. Bu bı endustrı ve Quaresma da bu endustrinın bı işçisi. Sonuna kadar kullanılacaktır, hiç bi yanlış görmüyorum, aksine yönetimi gerçekten tebrik ediyorum, çeşitlendirmesini bekliyoruz, çeşitlenecekte.

Bugüne kadar hiç bir formamın arkasına, bi futbolcu adı yazdırmadım(Pascal hariç)
Bu sefer, gelmeden yazdırcam, cıkmadan formalar.

Gıdıp baSKa sözde yeteneklı ama tanınmayan bı topcuya bu parayı verselerdi(misal Japon-Brezilya kırması) ve quaresma 7.3 milyon euroya baska bı takıma transfer olsaydı, herkesın ılk cumlesı "arkadasım elin oqlu 7 milyon euroya quaresmayı getirio, bizimkilerin cuvalla para verip getirdiği topçuya bak" olmazmıydı??

Lütfen biraz mantıklı olalım..

Hazar