25 Ocak 2011 Salı

Beşiktaş Taraftarı Neden Olimpiyat'ı Dolduramaz?

Olimpiyat Stadyumu'na akın var akın, doldurmaya geliyoruz, patlatmaya geliyoruz, yıkacağız nağmeleriyle geçti ömür. İBB Süper Lig ekibi olduğundan beri her Olimpiyat Stadyumu öncesi. Forumlarda kaç yüz sayfa yorum döndü, kaç konvoy planı yapıldı kimbilir. Ama hiçbiri hedeflenen tribün kalabalığına dönüşmedi. Ya gerçekten maça giden taraftar sayımız az ya da bizim gerçekten neslimiz tükeniyor. Beşiktaş taraftarının büyük deplasman tribünü doldurmak gibi bir sorunu var ne yazık ki. 3 sene önceydi galiba İzmir'de kupayı almıştık Fenerbahçe'den. O gün İzmir Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe taraftarının bizden daha kalabalık olmasına inanamamıştım. Beşiktaşımızın tribün niteliği hep takdire şayandır ama nicelik olarak, büyük mekan doldurmada başarısızdır ve kimse de neden böyle oluyar yahu diye yazıp çizmez.

Mesela biz Olimpiyat Stadyumu'nu asla Trabzonspor taraftarı kadar dolduramayacağız. Bunun nedenlerini sırala desen bir madde dahi ekleyemem.

Konu daha fazla dağılmadan Facebook sayfası üzerinde oluşturulan Olimpiyata gitmece sayfasındaki diyalogu buraya koymazsam olmaz. Nihat Kahveci'yi de her zaman ki muzipliği ile davet etmiş taraftarımız o da teşekkür etmiş. Altına girilen yoruma koptum:)

Hiç yorum yok: