2 Mayıs 2011 Pazartesi

Guti Giderken...

Guti giderken Tayfur ardından bakıyor. Tayfur ile Guti'nin yıldızı barışmadı yorumları ortalıkta dolaşmıyor. Bu bizim adımıza sevindirici ama yukarıda da açık şekilde görüldüğü gibi Guti gidiyor. Burada taraf olmak niyetinde değilim ama Guti gibi bir adamı Tayfur Havutçu'nun çok kolay kaybetmesini de hazmedemiyorum. Koşmayabilir, orta sahada mücadele etmeyebilir. Daha önce de yazmıştım. Ernst, Necip, Fernandes ve Aurelio'nun olduğu kadroda Guti'nin onlar gibi olmasına gerek yok. Tayfur Havutçu'nun sahada bu haliyle görmek istemediği Guti sezonun geneli değerlendirildiğinde bence başarısız değil. Guti'nin takımda kalması sağlanamazsa yazı nasıl geçireceğimiz ortada. Avrupa'dan orta sahanın ortasına transfer edilecek oyuncu aranacak. Bu sezon Beşiktaş'ın hemen hemen her maçını canlı seyrettim. Guti çok kötüydü diyeceğimiz maç sayısı 3'ü geçmez.


Müthiş oynadığı, liderlik yaptığı, takımı sırtladığı maçlar da var.


Özel hayatının zıvanadan çıkmasıyla takımın ardı ardına aldığı bozgunların eş zamanlı olması Guti gibi bir adamın işini savsaklamasını getirmez belki ama serdiğini görmek ondan vazgeçmek anlamına gelmemeli.


Yukarıdaki fotoroman çok acı gerçekten. Guti Beşiktaş'ın tarihinde kadroya kattığı en büyük oyuncu. Onun gibisi gelmedi. Giderse kendi adıma çok ama çok üzülürüm.

Hiç yorum yok: