5 Mayıs 2011 Perşembe

Zeytinyağı




Günahların Takımı Fenerbahçe pankartı yüzünden yer yerinden oynadı. Son dönemlerde tribünün açtığı bir pankart bu kadar gündemde kalmamıştı. Stadyumdaki polisten, maçın gözlemcisine kadar herkes suçlandı. İnanmayacaksınız ama saha kapatma cezasından bile bahsedenler çıktı. Fenerbahçe tribünlerinde bugüne kadar açılan pankartlar, yapılan şovlar bu kadar konuşulmadı. Trabzonspor'un açtığı pankartla Fenerbahçe'nin bugüne kadar açtığı pankartları yanyana koyunca medyanın Fenerbahçeli olduğu nasıl da ortaya çıkıyor.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu olaya açılan pankart olarak bakmak sadece sığ düşüncedir..Fener pankartlarını örnek vermişsinde her takımla ilgili bu kadar sert pankartlar örnek verilebilir..Doğrudur trabzon pankartı çok sertte değildir fakat oradaki asıl önemli olan pankartın kaldırılamamasıdır..Olayın iç yüzünü iyi anlamak sonra ona göre yorum yapmak gerekir..

juvenal dedi ki...

trabzonspor'un açtığı pankartı savunmakta size düşmüş. sonra bukelamun deyince kızıyorsunuz.o pankart kadıköyde açılsa bu kadar cansiperane savunacak mıydın.ali sami yenden, inönüden örnekleri döşeyecek miydin. küfürlü pankart açılan tek stad kadıköy mü.stadınızda adam öldürdünüz utanmadan pankarta mı laf ediyorsunuz.

fenerbahçe ne yaptıysa cezasını çekmiştir.trabzonspor bakalım ne ceza alacak.ayrıca o zmnda daha şiddet yasası yokken biz bu pankartlar için 250 bin tl ceza ödedik.siz süper kupa maçında açtığınız aynı küfürlü pankart için ne ceza aldınız git öğrende gel.evet küfür kötü bir şey.kimse bunu tasvip etmiyor.ama günahların takımı demek ne anlama geliyor 2 dk düşünün bakalım.o pankartla fenerbahçenin şerefine namusuna laf ediliyor.biri sana küfür mü etse daha çok kızarsın şerefsiz,namussuz,hırsız mı dese daha çok dokunur.

gidin takımınızla uğraşın.milletin avukatlığını yapmayın,anti fenerbahçelilik yapmayın beşiktaşlı olun.

1903 dedi ki...

@juvenal

Takımlara yakıştırma yapmakla insanların babasının mesleği ile dalga geçmek arasında dağlar kadar fark var.

Namus şeref haysiyet demişsin de bu pankart bir ömür taşıyacağınız lekedir. Günahların takımı da çok cool olmuş. Sizinkinin yanında sütten çıkmış ak kaşık.

juvenal dedi ki...

@1903

insanların babalarıyla dalga geçmekte onlara namussuz,şerefsiz demekte aynı benim gözümde.ama siz birini savunurken diğerine laf ediyorsunuz.ne kdr ikiyüzlü olduğunuzu bundan daha net hiçbirşey gösteremez ztn.

milletin açtığı pankart fenerbahçeyi lekeleyemez.siz önce şampiyonlukta hiç mi payımız yok diyen mafya babalarının hesabını verin ondan sonra başkalarının namusuna laf edersiniz.tabi hesap verebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

sen Bjk la ilgilensen daha iyi olmaz mı ? bu FB pankartları yasa çıkmadan önceydi ben sana Bjk nin daha rezil pankartlarınıda gösteririm , ama 90 dk durmadı o pankartların hiçbiri burada hakem etki altına alınıyor zaten hakemide gördük ,siz bunları bırakın bence 2006 gs ye bu sezon ts a geçen yıl bursa ya nasıl yattığınızı düşünün , sizin için düşünülmesi gereken konu bu bence .

1903 dedi ki...

Vay arkadaş konu nerelere geldi:)

Hasan Kabze'nin golüyle yendikleri sezon için yattılar demek gerçekten komik. Yatacak takım son saniyeye bırakır mı? Golü attı maç bitti. Yani yatacak takımın aldığı riske bakar mısın:)

Bu sezon TS'ye yattıysak FB'ye de yattık anlamına gelir. Çünkü her iki maçta da 10 kişi kaldık. Hadi parayı aldık, şike bu kadar belli edilir mi? 10 kişi kalıp maç vermek çok açık seçik maç vermek anlamına gelmez mi? Bu kadar da toy olamayız di mi?

Bursa maçına birşey diyemem, sattık o konuda haklısın. Hatta benim yanımda Yıldırım Demirören'e 8 milyon euro verdiler. "Al sana Tabata" dediler.

BEERREGULAR dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BEERREGULAR dedi ki...

yorumun doğrusunu yapan adını koymamış, adını koyanlar da tadını kaçırmış arkadaş.
futbol konuşulan yerde birisi 'sen gib BJK ile ilgilen' diğeri de 'git öğren de gel' diyor, biraz daha zorlasan "adres ver neredeysen geleyim"e dönecek iş. neyse hayırlısı olsun..

kaan32 dedi ki...

Renkliler kendi bloglarını okusa biraz diyorum.hoşt diyorum ayrıca da.Senelerdir yöneticilerinizin futbolcularınızın seyircilerinizin bizans oyunları ortadayken büyük Beşiktaşa laf uzatmak haddiniz değil ayrıca.allah belanızı veriyor son maçlarda geberiyorsunuz , hala akıllanmıyorsunuz.akıllı olun ulan.Meydanı da boş bulamayacaksınız bundan sonra...

Ogulcan dedi ki...

işte fenerbahçe türkiyede bu yüzden sevilmiyor, onlar yapınca bir şey yok diğer takımlar en ufak pankartlarında olay çıkartıyorlar.türkiyede basından tutundan çoğu gazeteci ve spğor yazarı fenerbahçeli,işte fenerbahçeliler siz bu yüzden sevilmiyorsunuz,sizde hoşgörü,yaptığını kabullenmeme anlayışı yok.

galatasaray maçlarında ses bombası,yumurta,hakemin kafasının kırılması,sahaya bıçak atmalar,deplasman tribünlerine bırakılan bok çuvallarını nasıl açıklayacaksnız,hepnizi öleceksiniz anoslarını nasıl açıklayacaksınız

Adsız dedi ki...

Bu pankartlardan sonra herhangi bir FB'li yöneticinin çıkıp yapılanı savunduğunu hatırlamıyorum. Kaldı ki ilk yorumcunun dediği gibi, mesele pankartın içeriği değil ona gösteril(e)meyen tepkidir. Yoksa herkes herkese ana avrat dümdüz gidiyor (en çok da BJK taraftarı), onu kanıksadık zaten. Konu FB olunca objektif olmayı beceremiyorsunuz.

Kaan dedi ki...

benim merak ettiğim bu pankartların hepsi açılmış değil mi?sonuç olarak sadece Trabzon pankartı hakkında TFF yaptırım uygulama kararı almış.


En çok merak ettiğim bu pankart ha 1 dk açılmış ha 10 dk ha 50 saat sonuçta açılmış bu laflar söylenmiş.Bu 1 dk açıldı o yüzden sayılmaz nasıl bir mantık?TFF bu mantığı kursa anlarım çünkü onlar küfürü 120 saniyeyi geçtikten sonra küfür olarak sayıyorlar.Heralde pankarta aynı durum geçerliki 2 dk sonrası yaptırım gerektiriyor.

Şu pankartları savunan zihniyetide kutluyorum.Nasıl bir kafa yapınız var bilmiyorum ama bu pankartların salakça ve yanlış pankartlar olduğu kabul edip söylediğiniz zaman klüpleriniz küçülmüyor küçük düşmüyor merak etmeyin.

juvenal dedi ki...

gerçekten bilip bilmeden atıyorsunuz. tff yaptırım uygulamamışmış. fenerbahçe o çok sarıldığınız pankart yüzünden 250 tin tl ceza ödedi hemde şiddet yasası bile yoktu o dönem. şimdi yasa var trabzonspora kesilen ceza 15 bin tl. herhalde pankart daha pahalıya gelmiştir. ayrıca o pankartlar maç sonunda açıldı ve büyük tepkiylew indirildi 5 dk durmamıştır. fakat bu pankart 90 dk hemde türkiyenin gözü önünde kaldı. ne polis ne gözlemci ne trabzonspor yönetimi bir şey yaptı. üstelik kaldırılmak istendiğinde tff görevlisi infial çıkart diye korkutuldu.

fenerbahçe pankartları için çıkıp bir yöneticinin savunma yaptığını hatırlamıyorum ama her gün bir trabzonspor yöneticisi bir gün nevzat şakar bir gün dr olan ne var pankartta fenerbahçenin yaptığı olaylara (buradan kasıt herhalde yine hakem satın aldılar,kaleci,şike,şaibe fln ztn alıştık bu ağlamalarına) taraftar tepkisi normal dediler.

hayal aleminde yaşıyorsunuz.olmayan olaylarla haklı çıkmaya çalışmakta neyin nesi. yok fener ceza almamış,yok hakem odası basılmış,yok tabure atmışlar hep yalan dolan.cezada aldık,hakem odası basmadık aziz yıldırım korıdorda hakeme söylendi,tabure yedek klubesinden trıbune atıldı.öğrenın artık.

Cem dedi ki...

gs ile ilgili açılanın yanında gerisi hikaye.tarihe geçer o pankart.taraftar mesajı vermiş ama göründüğü üzere bazı gs liler hala alamamış.rıza mevzuna bende uyuz olmuştum.harbi insanlığa sığmayacak hareketti yakışmadı bize.