12 Mart 2010 Cuma

Glazer-Demirören Ailesi

Glazer ailesi bir kez daha protesto edilmiş. Man. United taraftarı artan borçtan oldukça şikayetçi. Man. United'ın kuruluş yıllarındaki renkleri olan sarı-yeşil atkılarla protesto ediliyor Amerikan Glazer ailesi. Takım ligde 63 puanla ilk sırada. Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a 4 tane sallamış evine yollamış. Ama gel gör ki taraftar memnuniyetsiz. Türkiye'ye dönelim.


Demirören ailesi ve Beşiktaş'ı düşünün. Ligde dördüncü, Avrupa'da yok, borç gırla hem de başkanı Demirören'e. Beşiktaş taraftarı protesto ediyor diye hain, satılmış, paralı asker... Fenerbahçe'yi 3-0 yendiğimiz maçın ardından Yıldırım Demirören yeter diye bağıran tribünleri yerden yere vuran basın, Milan'a 4 sığdıran Man. United taraftarının tepkisini anlamlı bulabiliyor. Avrupa'da şöyle Avrupa'da böyle diye ahkam kesen bedavacı bazı yazarlar, orada gördüklerine tapıp, Türkiye'deki programlarda onlar şöyle biz böyle diye yerden yere vuruyor. İş başka konularda kıyaslamaya gidince işlerine gelmiyor. Kimse taraftarın arkasında durmuyor.

Hürriyet baş sayfadan veriyor Glazer ailesine olan tepkiyi. Oysa aynı gazetenin İsmail Air'i Beşiktaş taraftarının yaptığının ne kadar da ayıp olduğunu, haksızlık olduğunu, aynı yayın grubunun spor gazetesinde Orhan Yıldırım şampiyonluk şansını azaltan nedenler arasında gösterebiliyor bu tepkileri. Avrupa da doğru burada nasıl yanlış oluyor ulan nasıl teraziniz varmış sizin.

3 yorum:

Şekerli dedi ki...

Glazer ailesinin şöyle bir savunması olabilir; "parayı bastım, kulübü aldım size ne? batarsa benim param, çıkarsa benim param."
Ya demirören'in savunması ne olabilir? Hiç birşey...
Buna rağmen M.United taraftarı böyle başarılı takımı bile protesto edebiliyorken kendine Asi Ruh, Son Barikat diyen bir taraftar topluluğu takıma dönüp duruyor. Dön babam dön!

1903 dedi ki...

@Şekerli
Evet iğneyi batırdık ama çuvaldızı kendimize batırmayı unuttuk. Çok doğru söylüyorsun. Bir de işin o tarafı var ki o da bizim en büyük ayıbımız. Man. United taraftarı takımını bizden az mı seviyor diye sormamız lazım. Doğru diyorsun.

AcıbadeM dedi ki...

Biz bir 'Yeter' diyemiyoruz adamlar her maç 'Love United, Hate Glazer' diye pankartlar, tezahüratlar...